Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baratomnak 18. szulinapjara...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratomnak 18. szulinapjara ajandekkent magamat?

Figyelt kérdés

(A baratom fiatalabb nalam 1 honappal..) Most lesz a 18.szulinapja.. hatter sztory 6 honapja vagyunk egyutt es meg nem fekudtunk le mert en meg nem akartam es o egyaltalan nem sietetett..Mind a kettonknek ez lesz az elso es arra gondoltam h mi lenne ha a szulinapjan tortenne a dolog hisz ez ugyis a ferfive valasa meg ilyenek.. Ti mit gondoltok nagyon sablonos lenne?

18L

2018. jan. 8. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

Remek ötlet, főleg, ha a felénél te begörcsölsz és mégsem akarod, vagy ő sül el fél perc alatt...

Egyébként is, nem kéne tárgyiasítanod magadat, mert szánalmas, ráadásul nulla tapasztalattal legjbb esetben is "elment" lehet a dolog kimenetele :)

De te tudod, szerintem bromság.

28n

2018. jan. 8. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerre jó is meg rossz ötlet is. Egyrészt ez még évtizedek múlva is egy kellemes emlék lehet számára, másrészt meg annyira ötlettelen, sablonos, smucig, ilyen hoztam is meg nem is hangulata van. Egyszerre érzem azt, hogy a férfiakat ez állattá minősíti, hogy az ő ajándékukat ennyivel le lehet tudni, másrészt meg misztériumot meg jutalmat csinálnak abból, ami tök alap és amúgy a hétköznapok része. (Tudom, nektek még nem, de amúgy ez egy teljesen hétköznapi esemény a felnőttek világában.) Szerintem az volna a legjobb, ha megtisztelnéd valami rendes ajándékkal, aminek van érelme, ez meg csak a ráadás lenne. Mert az is fura, hogy már mindketten nagyok vagytok és még mindig nem. De nem kell ezt erőltetni, ha egy hét múlva fekszetek le az is teljesen oké, én amúgy sem szülinapot, hanem szülihetet szoktam tartani. :D Nem kell mindennek egy napon megtörténnie.
2018. jan. 8. 22:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Vegul megtortent es meg vettem neki melle egy kis aprosagot.. ami nagyon jol jott mikor az anyukaja rakerdezett h mit kapott tolem.. mind a ketten kisse elvorosodtunk :D De visszaterve a dologra nagyon orult neki es azt mondta h tenyleg ez volt a legjobb ajandek amit csak adhattam :)
2018. jan. 14. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:
:)
2018. jan. 15. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!