Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret meg, vagy mar nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret meg, vagy mar nem?

Figyelt kérdés

Nos a baratom mostanaban ,mint ha kifordult volna magabol.

A baratai elott ugy viselkedik ,mint ha nem a szerelmem lenne,hanem a fonokom.

Gyakran mar csunyan is beszel velem.

Egyre egoistabban viselkedik es minden vitat ugy csinal ,hogy en legyek az aki bocsanatot ker,mert tudja h annyira szeretem h nem tudok haraggal elaludni.

Lehet mast lany van a kepben?

Elkezdtem azon is gondolkodni h lehet kiszeretett belolem es csak a szex miatt van velem.

2eves a kapcsolatunk ,en voltam neki az elso es neki is en.

Csutortokon volt a "balhenk" es azota nem keres (Egy suliba jarunk)

Latott,nezett egy picit es ennyi.Minden hetvegen nala alszok de furamodon h megjott nem is kozelit pedig mielott nem volt meg (ugye az a vita elott volt) akkor odajott mindig.Volt mar hasonlohelyzet de mindig amikor jott a hetvege,akkor jott neki a rozsaszinkod igy beke volt.Most meg semmi,sms,hivas semmi..

Nagyon szeretem es ketsegbe vagyok ese.

2018. jan. 5. 21:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az a baj ha komoly dologrol akarok vele beszelni,azzal jon h megint hisztizek.

Vagy ha sikerul eljutni h mar nem nevet,akkor azt mondja h en is stb..stb..

En ilyen vagyok ,olyan vagyok.

Szoval olyankor engem kezd el igazabol kritizalni,hibaztatni..

2018. jan. 6. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:

ne probalj melyebbre latni mert az nem segit. tudod mit kell tenned ha nem szeretnel szenvedni , vagy le jaratni magad ilyen fiu melett

.

2018. jan. 6. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolatotok elején sosem viselkedett hasonlóan, és megbeszélni sem tudjátok a dolgokat, mert elvicceli, vagy hibáztat, akkor én kilépnék a helyedben ebből a párkapcsolatból, mert bármennyire is szereted, ezzel csak mérgezed magadat.
2018. jan. 6. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!