Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két éves komoly kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smiley18 kérdése:

Két éves komoly kapcsolatban a szünet szakítást jelent?

Figyelt kérdés

2018. jan. 1. 00:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
1 vagyok ismét. Majdnem minden hosszú kapcsolatban eljön egy ilyen pont, amikor úgy érzik a felek, hogy kihűlt a kapcsolat. Kétségbe ejtő érzés. Nincs már az a bizsergés, nem izgulsz már a randik előtt, nem akarod minden percben minden porcikáját a másiknak. És ő sem akar téged minden percben. Én azt gondolom, hogy ezen a ponton kezdődik el igazán a kapcsolat. Itt az ideje, hogy igazán megismerjétek egymást. Eddig csak a nagy rózsaszín köd volt. Arra meg nem érdemes jövőt építeni. Szólj a barátodnak, hogy neked nagyon nem pálya ez a szünetesdi. Adj neki 1 hetet, hogy eldöntse, veled akar-e lenni. Ha nem, akkor nincs mit tenni. Ha igen, akkor beszélgessetek nagyon sokat. Tűzzetek ki közös célokat. Álmodjatok meg egy életet, amit élni akartok, és lépésről lépésre valósítsátok meg. Amúgy meddig jutott ez a komoly kapcsolat? Együtt éltek? Eljegyzett? Házasok vagytok? Van gyereketek?
2018. jan. 1. 08:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is szüneten vagyok a barátommal 2 év után egy hónapra... Kíváncsi vagyok mi lesz. Én eddig is dolgozni akartam a problémákon de aztán közölte h ez lesz és nem tudok mást mit tenni. Felmerül a gondolat, hogy miért akarnék valaki olyannal lenni aki nem biztos benne, hogy ő engem akar.
2018. febr. 1. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!