Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak. Nektek milyen a tökéletes mellméret?
Nekem erre nincs egyértelmű válaszom.
Számomra akkor szép a mell, ha méretben és formában passzol az adott nőhöz.
Tök mindegy, de ha nagyon mondani kéne, akkor talán ez: [link]
Nem is a mérete, hanem a formája miatt. Nálam egyébként akkor számít szépnek egy mell, ha a mellbimbó és mellbimbóudvar normális méretű, mint pl a videóban a lánynak. A hatalmas mellbimbóudvar nem tetszik. Szóval a méret igazából lényegtelen, ha formás és szép a bimbója.
A legtöbb férfi az optikailag nagy melleket szereti, nem a valóban nagyokat. Tehát egy kis, vékony testen egy B-s mell is nagy, egy nagyobb nőn pedig kicsi.
A legtöbb nő itt hibázik, hogy abszolút értékben nagy mellekre gondol (tehát C-D kosár), de ha mellé nagydarab a nő is, akkor hibába a nagy mell, jön egy 50 kilós nő B-s mellekkel, és viszi a bankot.
Off: Itt a legtobb pasi nyalizik a csajoknak, szoval ebbol ne indulj ki, a csillagokat is lehazudna az egrol, csak hogy pun.ihoz jusson.
Nekem is C kosar vagy annal nagyobb, az se baj ha log.
Nekem ez már túl lógós, nem formás, ráadásul a mellbimbóudvar is hatalmas, ami nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!