Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá jöttem hogy még mindig szerelmes vagyok az exembe miért?
Figyelt kérdés
Eddig mint hogy ha el nyomtam volna magamban az érzést viszont 1 hete olyan érzésem van belül hogy nagyon rossz mint ha fáznék meg reszketnék mikor rá gondolok ha írok neki a szívem úgy dobog hogy el nem tudom mondani olyan érzést érzek belül fájdalmat mint mikor először szakítottunk ez miért van ? legjobb barátom el kezdte kérdezni jól e vagyok és úgy sírtam előtte hogy egyszerűen nem tudom el mondani még mindig szerelmes vagyok ?2017. dec. 22. 22:54
2/2 anonim válasza:
Nő vagy férfi a kérdező?
Miért lett vége?
Visszamész hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!