Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy viszonozzam?
A barátom soha nem engedi hogy bármit is kifizessek. Nagyon nehezen engedi azt hogy meghívjam valamire. Pedig én ezt nem várom el, de mindig meghív. Nekem jól esik de már mondtam neki hogy nem kell ezt csinálnia mindig.
Szeretném viszonozni neki valami ötlet? Hogy tehetném?

Egyszer egy srác elég hosszasan elmagyarázta nekem, hogy egy igazi férfinek,. egy úriembernek ( pedig akkor csak 21 volt) miért jó érzés élete szerelmének, a hölgynek megadni mindent agyagilag is, amit tud...
Szóval, amit (ingyen) tehetsz, az, hogy igazán őszintén örülsz a dolgoknak. Pl amit másfél éve kaptam kabátot, hiába "csak" 10 ezer volt, annak én a mai napig hangot adok, hogy mennyire tetszik, és örülök neki, és szeretem, és jahj de kényelmes..
Amúgy meg: én ünnepekkor kompenzálok, és igazán nagy ajándékot kap. Így az én lelkem is nyugodt.
Hmm akkor lehet ő is így van ezzel :)
Hát én is mindenért hálás vagyok és tesz értem. És iszonyú jól is esik. :) csak hát én is akarok adni. Én sütni főzni szoktam neki finomakat. A kedvenceit. Igy próbálok kedveskedni, meg most karácsonyra meglepetés utazást vettem.
De még így is kevésnek érzem magam :D

Ne érezd. Tök jó vagy ;)
Jó utat neki, vagy nektek :*

Szép is az ilyen de én sajnos úgy bármit tehetek kevésnek tűnik.
f28

Ezzel kapcsolatban van pár gondolatom:
-Ez egy gesztus. Egy ajándék, ha úgy veszed. Visszautasítani (azt leszámítva, hogy egyszer jelzed, hogy amúgy fizethetsz te is és nem várod el tőle) nem illik és általában a másik annak örül a legjobban, ha te is örülsz neki és kifejezed az örömöd. Nem eltúlzottan, de hangsúlyosan.
-Meghívás ide vagy oda, a viszonzás módját senkinek semmi joga eldönteni. Értem ezalatt, hogy nem kell lecummantani azért, mert elvisz vacsizni. Ezt azért írom, mert sok férfi ezért csinálja és ezért tolja a giccsromantikát is. Egyszerű manipuláció is lehet. Épp emiatt olyannal viszonozd, amivel te szeretnéd. Ha az egy ölelés, akkor az. Ha az egy másmilyen meghívás (te fizetted ezt, én fizetem amazt, vagy múltkor te fizettél, most én leszerveztem valamit, te leszel meghívva), akkor az. Ha az egy kis ajándék, amit készítesz vagy veszel neki legközelebbre, akkor az. De ha szívesen tepernéd le, tőlem az is lehet, csak ne az legyen, amit sok nő szokott érezni, hogy úgymond "tartozása van" egy ilyen után, amit szexszel egyenlít csak ki meg társaival.
Viszont neked a barátod, nem csak randizgattok, szóval annyira talán nem fenyeget az utóbbi.
Én ilyenkor mindig elkezdtem "gerilláskodni", előre foglaltam helyet, vettem jegyet valahova, vagy csináltam neki vacsit/sütit, ilyesmi. Nem szerettem szexhez kötni az ilyesmit, az nálunk úgy működött, hogy ha jól csinálja, akarom és kész, nem lehetett mással rábírni, nem képezi üzlet tárgyát és nem fizetőeszköz úgymond.
Köszi.
Teljesen jó amiket mondasz és igazad van, sokan azt hiszik hogy akkor szexel kell fizetni.. Mondjuk mi egy pár vagyunk ténylegesen, tehát nem az a fajta kapcsolat ahol a nőt nem vállalják fel.
Amiket adok, szívesen adom.
Múltkor például mikuláskor belecsempésztem egy kis csomagot a cuccai közé és nagyon meglepodott és láttam az arcán az őszinte örömöt. Szóval ilyesmiket szoktam. :))

Ez nagyon cuki!:)))
Utólag vettem észre az utazásos hozzászólásodat... Tudod te magadtól is, hogy hogyan kell ezt ügyesen. Sőt, szerintem ne csodálkozz, ha az ilyen húzásaid miatt már csakazértis meg akar hívni még ide-oda.:D
Jó utat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!