Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik érdekelne ez, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik érdekelne ez, mi a különbség ha egy csaj tényleg érdekel vagy, , csak csajozgattok"?

Figyelt kérdés

Mi a különbség:

Ha egy lány TÉNYLEG érdekel titeket, vagy csak próbálkoztok csajoknál hátha összejön. ,,Csak egy csaj a sok közül, hátha lesz valami, ha nem akkor megyek a következőhöz és fél perc alatt elfelejtem."

Hogy viselkedtek ha tényleg érdekel titeket, mi fut át az agyatokon ha meglátjátok, milyen fejet vágtok, milyen a testbeszédetek, zavarba jöttök?

És milyenek vagytok ha csak úgy csajozgattok, már nagyon kéne valaki és sok lánynál próbálkoztok és mondjuk én is egy vagyok egy közül? Ilyenkor hogy viselkedtek?

Mondjuk én is tudom nagyjából, de kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre.

Az a helyzet, hogy szeretném teljesen szelektálni az ilyen pasikat és már az elején kiszűrni, aki csak így csajozgat hátha összejön tengelyen mozog...ez a gondolkodás számomra rohadtul taszító. Ezért undorodom a társkeresőktől is.

2017. dec. 18. 03:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy :) Az élet nem ennyire egyszerű. Nincs aranyszabály. Mindenki másképp csinálja és általában nem is nagyon lehet különbséget tenni a két viselkedésforma közt.
2017. dec. 18. 03:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Vannak férfiak akiknek nem csak az számít, hogy hogy nézel ki amikor először meglátnak, és ismerkedés közben dől-e, mennyire érdekled őket.
2017. dec. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!