Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?
Én mindig olyat szoktam neki venni, amire tudom, hogy vágyik, de nem venné meg magának, mert sajnálná kiadni rá a pénzt.
Évközben ha figyelsz rá biztosan mondott olyan dolgokat, amiket szeretne, de sokallja az árát .
Akár a számítógépéhez valami, akár a hobbijához?
De ha nagyon tanácstalan vagy,akkor kérdezz rá konkrétan, hogy mit szeretne?
De az is jó ha elmentek vásárolni ,szétnézni a városban és ha valami megtetszik neki, akkor utólag visszamész megvenni titokban.
Az én párom egyik évben egy bőr pénztárcára vágyott nagyon, egy ilyen vásárlás során derült ki.Visszamentem és megvettem amikor nem volt ott.De órát is akár, ha nincs neki és szeretne.
Kérlek, írj néhány dolgot.
Például mit dolgozik, mit csinál szabadidejében, stb. :)
Így sajnos nem tudok konkrét tanácsot adni. Azt elmondom, hogy én a hasznos ajándékokat szeretem, amiket fel tudok használni a mindennapi életemben vagy a hobbimhoz, de hogy neki pontosan mi lenne hasznos ajándék, ennyi információ alapján nem fogom tudni megmondani.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!