Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen kapcsolatot mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kapcsolatot mennyire lehet fenntartani hosszabb ideig?

Figyelt kérdés

Nem tudom vannak e hasonló helyzetben emberek, de ha mégis, akkor tudnának némi tapasztalattal szolgálni.

Én 22 éves vagyok, barátom 25 és katonaként szolgál,sokat van kiküldetésen, így gyakran vagyok egyedül, ami csak az elmúlt pár hónapban kezdett el zavarni. 2 éve vagyunk együtt, vagyis egészen pontosan januárban lesz 2 éve.

Szóval valahol zavar a sok egyedüllét, de mégis azt érzem, hogy képes lennék elviselni és ennek ellenére is vele együtt szeretnék lenni.

Szerintem ha már 2 évig kibírtuk, már bizonyítja, hogy komolyan gondoljuk a kapcsolatot.

Viszont mint a kérdésemből kiderült, kicsit félek, hogy előbb utóbb a kapcsolatunk tönkremegy emiatt.

2017. dec. 3. 01:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolj bele hogy neki sem könnyebb plussz katonai szolgàlatot teljesít .
2017. dec. 3. 02:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz rá, hogy meddig szeretné csinálni ezt, mert könnyebb úgy várni, ha tudod mennyit kell. Ha meg kérdi az okot, miért kérded, akkor mondd neki az igazat. Hiányzik, meg gondolom féltem is.

31/f

2017. dec. 3. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!