Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fura ha egy férfi és egy nő lelkizik?
Szerintem meg jó dolog.
Kapcsolaton belül kérdezed vagy áltlánoságban?
Egyik eset sem fura szerintem.
F
Szerintem nem fura, sőt, e nélkül én nem tudok elképzelni egy komoly kapcsolatot.
N
Semennyire sem az.
(Mielőtt kérdeznétek, meg vádaskodnátok: igen, mi szoktunk a párommal; nem, nem a kőszívű macsógyerekre hajtok BMW-vel.)
22/N
nem fura, hanem VESZÉLYES lehet.
ha például a férfi párkapcsolatban él, és a párja háta mögött kezd el lelki életet élni egy másik nővel, az könnyen vezethet érzelmi megcsaláshoz, és kerekedhet flört, szerelem belőle.
veszélyes.
Ha egy nő és egy férfi egymással lelkiznek és egy pár, akkor semmi fura nincs benne, mert normális, hogy megosztják egymással a gondolataikat, érzéseiket.
Az egyik előttem szólónak is igaza van abban, ha férfi másik nővel lelkizik, nem a párjával, akkor könnyen megcsalás lesz belőle, mert a leendő exférjem is ezt tette és így jött össze a szeretőjével. 35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!