Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor sírtál utoljára és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor sírtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés

Mi volt a kiváltó ok, konfliktus köztetek?

Kor és nem is érdekelne.

2017. nov. 25. 18:15
1 2 3
 1/23 Heart of Darkness ***** válasza:
100%

Nem párkapcsolat volt, de akkor sírtam utoljára amikor pár hónapja erős késztetést éreztem arra, hogy meg akarjak halni, mert sok rossz dolog történt velem, sok konfliktus amit nagyon nehezen viseltem. Ez még augusztusban volt.

F

2017. nov. 25. 18:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem párkapcsolat miatt.

Tegnap, takarítás közben. Februárban halt meg 56 évesen anyukám daganatban. 12 évig küzdött vele.

Feljöttek az emlékek és az oltári nagy üresség és a hiány, ami utána maradt.

2017. nov. 25. 18:25
 3/23 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem,nagyon sajnálom.
2017. nov. 25. 18:34
 4/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen.
2017. nov. 25. 18:41
 5/23 anonim ***** válasza:
Nemrég néztem végig a Szökés c. sorozatot (már sokadszorra btw), de nálam az utolsó rész mindig eltöri a mécsest :,(
2017. nov. 25. 18:49
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem szoktam sírni. Utoljára szerintem úgy 2 éve sírtam a szakításom után egy keveset.
2017. nov. 25. 18:54
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Elutaztam 2 hétre, a párom pedig úgy készült a hazaérkezésemre, hogy egyszerűen elsírtam magam, annyira meghatódtam. Nagyon szeretem :D
2017. nov. 25. 18:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Tegnap este, 4 hete szakítottam a volt párommal, de még nehéz nagyon a továbblépés.
2017. nov. 25. 19:18
 9/23 anonim ***** válasza:
66%
Örömömben sírtam ma reggel, egy hét után végre olyan orgazmusom volt, mint még soha ... és még, ágyba reggelit is kaptam.
2017. nov. 25. 19:33
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja mélyről jövő félelemből, azelőtt változékony a dolog, mivel bipoláris vagyok egy nap jópár extrém hangulatkilengéssel. Ez van ma is, a nagyszerű délelőtt után egy maximálisan jó kora délután követte, most pedig egyre szarabb minden, nemsokára jön a mélypont. És minden második-harmadik nap ez van.
2017. nov. 25. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!