Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolatban lévő férfi már nézeget más nőket, tetszik neki a barátnőjén kívül más is neki, akkor már nem szerelmes, igaz?
"ellenben az apukám nagyon meg szokta nézni a nőket. Végül anyukám csalta meg és lépett le, apu azóta is anyut siratja, "
Nem lep meg.
Más dolog az "észreveszem ami jól néz ki", meg más a "nagyon meg szokta nézni a nőket".
Nem tudni, pontosan mi tört el kettőjük között, de a fejemet merem tenni rá, hogy a megcsalás egy öngerjesztő folyamat eredménye volt: apukád ezzel - ha nem is akarva- de folyamatosan rombolta a nő önbizalmát. Nem meglepő, hogy ő pedig másoktól jobban fogadta a bókokat és az "észrevételt"... Szerintem ez logikus.
Másrészt:
Pszichológiai kutatások már voltak, és kimutatták azokat a tulajdonságokat, ami előre jósolja annak valószínűségét, ki mekkora eséllyel hajlamosabb a megcsalásra.
Elárulom, az ellenkező nem méregetése is közte volt. Tehát az alternatív lehetőségek felmérése is nagyobb hajlamot mutat a félrelépésre. ( szándékosan ellenkező nemet, és nem férfit írtam(!), mert nőkre is igaz)
Személyes véleményem: egy felnőtt kapcsolatra fel kell nőni.
Aki másokra nyáladzik a kapcsolata mellett, az nem érdemli meg, érzelmileg nem nőtt fel.
Egyébként láttam közel ilyet, hogy a pár pasi tagja más nőről áradozott a barátnője előtt, aki nem mellesleg a barátnője totál ellentéte.. Máskor meg egy másik nőről. Majd egy alkalommal meg egy adott dologról, hogy az mennyire szexi egy nőn. Aztán az is kiderült, hogy jaa, amúgy a barátnőjén nem, azon ilyen ne legyen, MÁS nőkön szexi. - Most akkor ő vajon minek tartja a barátnőjét? Vágyik valamire, de nem rajta/vele. Nem érdekes? Közben meg csorgatja a nyálát azokra - a párja ELŐTT-, akik olyanok. Hát ezért mondom, hogy ezek az emberek nem felnőttek egy kapcsolathoz, van difi.
Egyébként még egy lehetőség van: nem feltétlenül deviáns az illető, lehet éppen szerelmes is, ha feltűnően a párja előtt csinálja ezeket. Viszont akkor nyilvánvalóan a féltékennyé tevés a valódi célja, ami meg általában onnan jön, hogy a másik már nem figyel rá, elhanyagolja, veszélyben érzi a kapcsolatot, ezért direkt provokál féltékenységet a másikban, hogy észrevegye: még kelendő mások körében is.
Hogy az utóbbiról van-e szó és tényleg előtted csinálja csak ezeket (=féltékenység), vagy egy érzelmileg éretlen emberrel van dolgod, aki valószínűleg egyébként alárendelő jellem lesz, (mert ezek általában önzőek tapasztalatom szerint), döntsd el te.
11 és 13
Azért azt csak az az ember tudja, vagy maximum az a 2, aki benne volt az idő alatt a kapcsolatban..
Kíváncsi lennék mélyebben ebben a sztoriban a megcsalás okára. Mert a megcsalásnak mindig van oka, és nagy százalékban ez nem a szexuális kíváncsiság- nőknél pláne nem, hanem más okokra tehető.
ÉS ha engem elhanyagolnak vagy nem figyelnek rám, netán a szex nem működik 20 év után jól ( ami valljuk, be, általános jelenség sajnos), de látom, hogy a másik más nőkre csorgatja előttem a nyálát, azért az lehet egy löket akár.
Egyébként meg akkor a szüleid a ritka kivétel.
Ettől még a tipikus félrekacsingatókon észre szoktuk bizony venni már elég korán ennek a bizonyos jeleit, és bizony az is kiderült, hogy nagyon is jól érzünk rá erre. Nem véletlenül.
Kivételek mindig vannak, ahogy ez is csak általános jelenség, nem 100%ban így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!