Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16L/ 25F. Mennyire elfogadható?
Én vagyok az idősebb, sokáig beszélgettem ezzel a lánnyal, de a korát nem tudtam, ő tudta az enyémet, és közben annyira megismertük egymást, hogy rájöttünk, nagyon kedveljük a másikat,jobban mint barátság. Én ekkor tudtam meg a korát, ilyenkor pedig az ész nehezen tud már közbeszólni,legelején valószínű hagytam volna. Idősebbnek néz ki a koránál,rengeteg a közös hobbi, intelligens, értelmes. Tudom, minden hasonló korú lány ezt írja magáról, de ő tényleg az,tanáraival jobban kijön,mint az osztálytársaival. Én most kezdtem az egyetemet különböző okok miatt, az életcéljaink is azonosak,képes vagyok várni rá,amíg ő nem akarna semmit,nem siettetek. Őt érzem a lelkitársamnak is.
Csak érdekelne, mások mit gondolnának erről a szerelemről?
Soha, nem tudhatod előre. Ugyan ez, csak én 26 voltam. Tart, 35 éve. Akkor, mindenki azt mondta, ez rövid kapcsolat lesz.
Akik akkor lehurrogtak, azok már túl vannak 1-2-3 váláson. Mi meg még mindig összebújva sétálgatunk:)
Nincs ezzel probléma, de a lány még gyerek, gyerekproblémákkal (suli, érettségi, elengednek-e, nem alhatok ott, stb.), de meg már felnőtt férfi vagy.
Én nem kezdenék 16 éves szinte kislánnyal, mert semmiben egyezünk és céljaink sem lehetnek közösek.
34ffi
1: A kor engem is zavarna alapból, és benne van a pakliban,hogy változni fog. De így, ahogy alakult, már nem tud a kor zavarni, nagyon megszerettem a személyiségét, és mindig örülök, ha vele lehetek, beszélgethetünk, mielőtt nem ismertem meg volna ennyire, egyszerűbb lett volna ignorálni, de most már nem menne. Ránézésre is mindenki 18-20nak saccolja, olyan felnőttes kisugárzása van.
2: Ha igaz, jó olvasni ilyeneket, és reménykedhetek, hogy kitartással, miénk is lehetne ilyen egy napon,és természetesen gratulálok. :)
# 3/5 Tudom, ha neked nem megy, tuti másnak sem:)))
Azt is oda írtam volna, egész idő alatt, még egyetlen komoly veszekedés nem volt közöttünk, az már neked, végkép kamu lenne:)) Természetesen, a te dolgod, mit hiszel el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!