Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Boldogtalanság mert sok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalanság mert sok az ügyefogyott?

Figyelt kérdés

Nagyon sok elöadast hallgattam pszichológusokkal a párkapcsolatokról, h milyen kell legyen stb de nem igazán hittem h a valóságnak megfelel amit mondanak , mert arra gondoltam h ha ennyi követelmenynek meg kell feleljen egy kapcsolat akkor mindenki egyedul lenne .

Latom h hazas ferfiakkal talalkozgatnak nök , vagy bunkókkal akik megalazzak öket , es sokaig hittem h a boldogsag titka ha en is kifogok egy bunkót es turök neki es van nekem is valakim.

Tenyleg nehez ezeket az elõadasokat komolyan venni mikor az átlagferfi férfiatlan tahó , önzö , stb az ember azt hiszi h hat ezek közul kell valasztani.

De nem, tenyleg vannak jobb pasik, ( csak szerencse kell) igazak ezek az elöadások.

Ti hogy latjatok?

2017. nov. 19. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
A férfiak pont olyanok, amilyennek az anyjuk neveli őket.
2017. nov. 19. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

valamilyen szinten attól is függ ez,hogy mennyi melót fektetsz ebbe a dologba.

mert egy jóvágású normális viselkedésű férfi,női megfelelője a normális gondolkodású fitnesz csaj.

szóval lepukkant nőciként ne álmodozz jól kinéző és még full normális paliról is.

2017. nov. 19. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 meg amilyen apamintát látnak.
2017. nov. 19. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj már ki a való életbe jesszus... A férfiak többsége értékes, értelmes, kapcsolatorientált ember. Ahogy a nők sem járnak olyannal, aki nem becsüli meg őket vagy egy bunkó paraszt velük. Nem látsz bele senkinek az életébe. Attól, hogy látsz egy nő kiszállni egy szép autóból egy izmos pasi mellől még semmi jogod nincsen ítélkezni, nem ismered őket, nem látsz bele a kapcsolatba.

Amennyi kapcsolatba belelátok mindenhol szeretik, megbecsülik egymást. Vagy 1-2 hónap alatt vége lesz, de nem élnek sz.r kapcsolatban évekig.

2017. nov. 19. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Na ja ott is csak belelátják mikor a fèrfi válogatott sèrtèsekkel illeti a nőjèt (kezèben egy doboz Lóbányaival)

2017. nov. 19. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Pedig tenyleg egy csomoan szr kapcsolatban elnek, az aranyokat nem tudom,mert nem a statisztikai hivatalban dolgozom, de sokkal beszeltem mar es beletorodnek. Az ilyenek inkabb felrekurnak meg ilyesmi de nagyon nehezen szakitanak. Kicsit Stockholm szindromara emlekezteto dolog lehet naluk.

Az pedig tenyleg nagy szerencse ha egy magunkhoz illot kifogunk az eletben. Noknek egyszerubb,mert tudnak beszelgetni tarskereson, ferfiaknak viszont nehezebb ott pl, mert meg beszelgetesig is nehezen jutok el en legalabbis :)

2017. nov. 19. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Tenyleg nehez ezeket az elõadasokat komolyan venni mikor az átlagferfi férfiatlan tahó , önzö , stb az ember azt hiszi h hat ezek közul kell valasztani. "

Nem, az átlag férfi egyáltalán nem ilyen. Akik ilyenek, azokat te választottad randira, ha nem tetszenek, akkor válassz másikat.

2017. nov. 19. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Átlagférfi tahó= ezeket akarod meglátni csak, ezt veszed észre.
2017. nov. 19. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Köszi, nagyra értékellek.

Egy átlag, tahó férfi.

2017. nov. 19. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: ha már ilyen okos vagy, akkor milyen az átlagnő? :D
2017. nov. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!