Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt alakul ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt alakul ki a szerelem?

Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Van mikor 0,00001 mp alatt. Van mikor 1 hét, egy hónap.
2017. nov. 18. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam vagy egy pillanat alatt, vagy sohasem.
2017. nov. 18. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez változó, ahogy előttem írták, nálam is ilyen, bár sajnos még nem volt barátnőm. Egy lány volt egész gimi alatt aki tényleg első látásra beleszerettem, beszélgettünk, aztán úgy döntöttem elkezdek edzeni, tanulni, hobbit, szerezni, amikor oda mentem volna hozzá, kiderült hogy 2 hónapja már van barátja, ott nálam összedőlt a világ, de nem adtam fel és tovább fejlődtem, utolsó évben elkezdtem érdekelni, együtt mehettem vele bulikra, nyelvvizsgázni. Én tudjátok erkölcsileg nem tartom helyesnek ha egy lány úgy kavar valakivel, (így fogtam fel) hogy van barátja, szóval én tartottam a távolságot. Az egészből az lett hogy nyelvvizsga után nem igazán beszéltem vele, de nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá, egyszerűen ő az ideál és szó sincs arról, hogy csak "úgy" kívánom (vallásos ember vagyok, én komoly kapcsolatot akartam), bármikor rágondolok mellkastájékon hideget érzek és bizsergést, máshogy nem tudom leírni ezt az érzést, de biztos hogy nem érrendszeri betegség. :P

A lényeg a lényeg, hogy nálam a szerelem 1 nap leforgása alatt, vagy egy kiadós beszélgetés által ki tud alakulni és addig tart, ameddig gondolok az adott személyre. 19/F

Most külön utakat járunk (egyetem), de nem adom fel, bár barátjával már 4. éve vannak együtt, én még mindig reménykedek. Mindennap motivál, ő miatta fejlesztem magam, nem tudom hogy csak én tartom-e ennyire sokra azt akibe szerelmes vagyok, de már szeretnék egy barátnőt, meg már ideje lenne...

2017. nov. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!