Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek közel a barátnőmhöz? Lent!
20 éves srác vagyok, a friss barátnőm 21. Egyetemi szaktársam, 1 éve ismerem, több mint fél éve vagyunk jóban, és 2 hete járunk.
Ő egy meglehetősen kemény csaj, aki nem mutatja ki az érzelmeit, nem az a rózsaszín felhős típus. Saját, és barátai elmondása szerint nincsenek is ÚGY érzései. Viszont én azért néha látom, hogy kitörnek belőle dolgok, és igenis vannak érzelmei, csak eltakarja őket.
Elvesztette az édesapját, minek hatására az anyja is megváltozott, néha verte is. Fiúk között nőtt fel, sok fiú barátja van. Normális kapcsolata nem volt, 1-2 pár pár hónapos dolgai voltak, meg egy 3 éves "szexkapcsolat", érzelemmentes testiség, egy olyan fiúval, aki a napnál is világosabb módon sz*rt a fejére konkrétan.
És elvileg a csalódások, ez a dolog, apja elvesztése, gyerekkori problémák "kiölték az érzelmeit".
Viszont mióta közel kerültem hozzá, néha-néha sikerül kiszedni belőle 1-2 dolgot. Azt is 2 napja mondta, hogy az édesanyja verte...
A barátai mondták, hogy oda van értem, ők is látják rajta, hogy nem szokott ilyen lenni. Mondta, hogy szeretethiányos, meg vágyik azért pár dologra néha. Ehhez képest, ha én nem bújnék hozzá éjjel, simán végigaludnánk az éjszakát, úgy, hogy egymásnak háttal, egymáshoz sem érve. Ha én nem csókolnám meg, lehet, hogy napokig nem lenne semmi. Néha-néha megcsókol, esetleg idebújik, de nagyon ritka.
Ráadásul azt sem mondta el még senkinek, hogy mi együtt vagyunk. Se a szüleinek, se a barátainak, senkinek.
Nekem ez fura, mert az eddigi barátnőim mind ilyen szószátyárok voltak, akik 2 hét után kivesézték az egész életüket, múltjukat, érzelmi világukat nekem, és be nem állt a szájuk.
Úgy érzem, mintha nem merne megnyílni úgy igazán, kimondani/kimutatni az érzéseit, és nehéz lesz elnyerni a bizalmát. Nehéz egy hosszas beszélgetést is kialakítani vele, mert amire más lányok visszakérdeznek, társak a dumálásban, addig ő sok dologra csak így ímmel-ámmal reagál, meg eltűnik, félórákra, és képtelenség vele hosszasan, elmélyültem beszélgetni, és kicsit kínos nekem ez. Én szeretem ezt a lányt, és neki sem vagyok közömbös ez 100000%, hiszen tulajdonképpen ő nézett ki magának.
Bármi tipp, hogy hogyan bontsam le a falakat, hogyan kerüljek közel hozzá? Van remény? Én tényleg nem akarom átb*szni, meg kihasználni meg semmi hasonló.
20F 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!