Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "kibirni", ha bipoláris a párod?
Mert azért valljuk be , pl a hangulatingadozást elviselni nem könnyű.
akinek volt része ilyenben , meséljen.

Távkapcsolatban voltam bipoláris emberrel, igyekeztem, hogy a lehető legtöbbször jól érezze magát, de erre sokszor csak online volt lehetőség. Mindig támogattam érzelmileg, aztán végül szó nélkül elhagyott és összejött másik lánnyal (akivel kb 1 hónapot voltak együtt, biztos megérte neki félredobni az egy éves kapcsolatunkat és a törődésemet...)
22N

#2: Nem ez a kérdés, de ez a válasz.
De nyugodtan folytasd az önszivatást, itt nem zavar senkit.

Sehogy, mert pillanatoj alatt tönkretesz, ha nem szedi a gyogyszereit és hozza a tüneteket.
Exem depressziv fázisban levert volt, sirt, öngyilkosságon gondolkodott, nem járt emberek közé (melozni dema sokszor), és komolyan minden pillanatban attol féltem, hogy megöli magát.
Mániás szakaszban meg hol szerencsejátékzott, hol bulizott ájulásig, hol százezreket elvert hülyeségekre, vagy két ora alvás hiján dolgozott, hangos volt, harsány...
Mivel viszont kezelést nem akart, egy év után kidobtam, mert engem is tönkretett a betegségével.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!