Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harmadjára összejönni exxel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadjára összejönni exxel? Mennyire lehet tartós?

Figyelt kérdés
mi a véleményetek erről?

2017. nov. 9. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

En másodszorra most igazán örülnek neki.

A kérdésre válaszolva, azt csináld amit szeretnél. Ha jo ötletnek tartod mehet, ha nem akkor inkabb ne.

2017. nov. 9. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Felejtős a dolog.
2017. nov. 9. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Honnét a fa**ból tudjuk, hogy jó ötlet-e illetve mennyire lehet tartós? Gyere, aztán majd kiderül.
2017. nov. 9. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg annyira, mint először es másodjára volt tartós.
2017. nov. 9. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is örülnék neki :D bár attól függ hogy miért mentetek szét.. Ha megcsalt akkor nem kéne
2017. nov. 9. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet tartós, bizonyos feltételekkel.

Pl. változtatok-e azokban a dolgokban amik annak idején a szakításhoz vezettek, volt-e kellő önismeret, önfelismerés. Ill. akarjátok-e mindketten.

Pl. én sem tudok elszakadni az exemtől, és valamilyen szinten ő sem tőlem. Pedig már mi is a harmadik "összejövésnél" tartunk.

Már másodjára is teljesen máshogy csináltuk, máshogy viselkedtünk egymással mint anno. Sajnos nem ment. Most, harmadjára megint egy teljesen más felállásban próbálkozunk.

Miért ne próbálnánk meg? Mással úgysem tudjuk elképzelni, és nagyon sok dolog összeköt minket. Az ilyen "felmelegítve csak a káposzta jó" bölcsességek nem érdekelnek, hiszek benne hogy ember és ember között többféle út létezik csak meg kell találni az egymáshoz vezetőt.

Aztán ha nem sikerül... akkor is lesz valami. Ha más nem is marad meg belőle, a sok hasznos tapasztalat megmarad.

41f

2017. nov. 9. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami először (és másodjára) nem működött, az nem fog később se. 2 szakítás után bőven van annyi sérelem és ellentét, hogy pár hónap után megint kuka legyen az egész. Még csak hallani sem hallottam olyanról, akiknél ez működött volna.
2017. nov. 9. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a #7-es hozzászólásával. Rengeteg sérelem gyűlik fel amit egy ideig el lehet nyomni, de úgy is a felszínre kerül.
2017. nov. 9. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha aznem elozo ketto mondjuk nagyon fiatalon volt, valahol kamaszkor kornyeken, es azota eltelt mar valamennyi ido, akkor szerintem akar meg lehet is belole valami. Azert sokat valtozik, erik az ember fiatalon meg 1-2 ev alatt is.
2017. nov. 9. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Azert sokat valtozik, erik az ember fiatalon meg 1-2 ev alatt is.

Sőt, akár idősebb korban is, akár hónapok alatt is.

(Saját bőrös tapasztalat, 6-os voltam)

2017. nov. 9. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!