Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadjára összejönni exxel? Mennyire lehet tartós?

En másodszorra most igazán örülnek neki.
A kérdésre válaszolva, azt csináld amit szeretnél. Ha jo ötletnek tartod mehet, ha nem akkor inkabb ne.

Szerintem lehet tartós, bizonyos feltételekkel.
Pl. változtatok-e azokban a dolgokban amik annak idején a szakításhoz vezettek, volt-e kellő önismeret, önfelismerés. Ill. akarjátok-e mindketten.
Pl. én sem tudok elszakadni az exemtől, és valamilyen szinten ő sem tőlem. Pedig már mi is a harmadik "összejövésnél" tartunk.
Már másodjára is teljesen máshogy csináltuk, máshogy viselkedtünk egymással mint anno. Sajnos nem ment. Most, harmadjára megint egy teljesen más felállásban próbálkozunk.
Miért ne próbálnánk meg? Mással úgysem tudjuk elképzelni, és nagyon sok dolog összeköt minket. Az ilyen "felmelegítve csak a káposzta jó" bölcsességek nem érdekelnek, hiszek benne hogy ember és ember között többféle út létezik csak meg kell találni az egymáshoz vezetőt.
Aztán ha nem sikerül... akkor is lesz valami. Ha más nem is marad meg belőle, a sok hasznos tapasztalat megmarad.
41f

Azert sokat valtozik, erik az ember fiatalon meg 1-2 ev alatt is.
Sőt, akár idősebb korban is, akár hónapok alatt is.
(Saját bőrös tapasztalat, 6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!