Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy gondolják egyes lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolják egyes lányok, hogy az udvarlásnak nem a "megfektetés" a célja? Akkor meg mi? 23/F

Figyelt kérdés

Olvastam egy hozzászólást, nem tudom mit gondol az illető, hogy talán a férfiakat nem a szaporodási ösztön motíválja? Beidézem:

"Egyszerűen gusztustalan, mennyire jellemző, hogy ilyennel akarnak az emberből bármit kicsikarni, vagy csak *valamiért* csinálják... Ugyanez van az ajándékokkal és a meghívásokkal. Nagyon szeretem őket, de onnantól, mikor észreveszem, hogy ebben van bármi "megfektetéssel" vagy "szemétségelfedéssel" kapcsolatos, inkább csak undorodom."

2017. nov. 6. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Hat azonnal kuldelek akarhova, ha dugni akarsz, vesd be a ket kezedet. Barom.
2017. nov. 6. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem itt arra gondolt az idézet írója, amikor csak és kizárólag arról van szó, hogy valaki meg akarja fektetni.

Nyilván azt senki sem gondolja komolyan, hogy egy pasi (vagy nő, ha már itt tartunk) mindenféle szexuális indíttatás nélkül közeledne bárkihez is (aszexuálisokról most pls ne beszéljünk), de van különbség aközött, amikor a vonzalma és a vágya csak egy része a motivációinak, illetve amikor csak és kizárólag abból áll.

2017. nov. 6. 20:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Fogalmazhatunk úgy is, hogy minden udvarlásnak megfektetés a célja, de nem minden udvarlást csak és kizárólag ez vezérel.
2017. nov. 6. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Engem csak a szex érdekel, nem tagadom, de mi másért csajoznék ?
2017. nov. 6. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Vesd össze azokkal a csajokkal, akik az udvarlás hiányára panaszkodnak... kissé eltévesztették a századot szegények
2017. nov. 6. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Ha a jelleméért érdeklődsz, szex nélkül akkor tutyimutyi halvérű vagy. Ha cselédet akarsz, aki főz rád évekig akkor rohdék vagy. Ha a két szeme érdekel akkor felszínes vagy. Ha dugni akarsz akkor szemét vagy.
2017. nov. 6. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
2%
Ezeknek semmi nem jó, még csak most esett le? :D
2017. nov. 6. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Engem ugyan rohadtul nem érdekel, ha egy pasinak csak a megfektetés a célja bármilyen gesztussal vagy cselekedettel. :D

Ugyanis ha úgysem fektet meg, márpedig ezért töri csak magát, akkor mégis miért foglalkoztatna, hogy ezért vesz ajándékot/fizeti a piát, kedveskedik, stb?

Tőlem ezektől ugyan nem nyer semmit.

Az illető még biztos nagyon fiatal, majd megtanulja helyén kezelni az ilyeneket. ;)

2017. nov. 6. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd gyere vissza ha a kezedet a gatyádból kivetted😂😂
2017. nov. 6. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem arra gondolt a nő, hogy fujj, a férfi fejében megfogalmazódott, hogy szívesen lefeküdne IS velem. Hanem arra, amikor kedveskednek és udvarolnak, és CSAK az a célja, hogy megdugják, aztán állnak is tovább, ő meg úgy érezné magát, mint egy kifacsart citrom. Igen, ez meg így undorítü. Akkor bizony álljon oda azzal őszintén, hogy "keresek egy numerát estére, jössz?". Akkor legalább nem veri át a másikat.
2017. nov. 7. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!