Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolják egyes lányok, hogy az udvarlásnak nem a "megfektetés" a célja? Akkor meg mi? 23/F
Olvastam egy hozzászólást, nem tudom mit gondol az illető, hogy talán a férfiakat nem a szaporodási ösztön motíválja? Beidézem:
"Egyszerűen gusztustalan, mennyire jellemző, hogy ilyennel akarnak az emberből bármit kicsikarni, vagy csak *valamiért* csinálják... Ugyanez van az ajándékokkal és a meghívásokkal. Nagyon szeretem őket, de onnantól, mikor észreveszem, hogy ebben van bármi "megfektetéssel" vagy "szemétségelfedéssel" kapcsolatos, inkább csak undorodom."
Szerintem itt arra gondolt az idézet írója, amikor csak és kizárólag arról van szó, hogy valaki meg akarja fektetni.
Nyilván azt senki sem gondolja komolyan, hogy egy pasi (vagy nő, ha már itt tartunk) mindenféle szexuális indíttatás nélkül közeledne bárkihez is (aszexuálisokról most pls ne beszéljünk), de van különbség aközött, amikor a vonzalma és a vágya csak egy része a motivációinak, illetve amikor csak és kizárólag abból áll.
Engem ugyan rohadtul nem érdekel, ha egy pasinak csak a megfektetés a célja bármilyen gesztussal vagy cselekedettel. :D
Ugyanis ha úgysem fektet meg, márpedig ezért töri csak magát, akkor mégis miért foglalkoztatna, hogy ezért vesz ajándékot/fizeti a piát, kedveskedik, stb?
Tőlem ezektől ugyan nem nyer semmit.
Az illető még biztos nagyon fiatal, majd megtanulja helyén kezelni az ilyeneket. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!