Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a főnökömbe?
OFFF: Rollam? tőlle? Nem bántja a szemed és nem fut át az agyadon, hogy nem így kéne írni ezeket a szavakat?
AMÚGY MEG: már elmondta, hogy nem vagy az esete ráadásul még testvérként is tekint rád. Lehet van egy erős szimpátia, de ennyi. Mellesleg házi nyúlra nem lövünk. Ez alap szabály.
Csak nem az exhelyemen dolgozol? :D :D
Nyugi, hülyéskedek, csak velem is ugyanezt csinàlta a volt főnököm, annyi különbséggel, nekem végül bevallotta, hogy szerelmes belém. Emiatt végül felmondtam, neki felesége volt, nekem komoly kapcsolatom, illetve nem is viszonoztam az érzelmeit, nem akartam bonyoldalmakat.
Először is tisztázni kéne, mennyi idősek vagytok, a családi állapototok, illetve te hogy viszonyulsz hozzà, mert ez mind mind kimaradt
Biztosan nem a műveltségedet kedveli benned...mert helyesen ìrni például nem tudsz.
Egyébként meg dugni akar,nem érez irántad semmit,ahogy azt meg is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!