Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jártam egy lánnyal. 1 munkahelyen dolgozunk. De szakítottam Vele, mert van párha,és 1 kisfia is, és már nagyon lelkiismeret furdalásom volt. De azóta is nagyon szeretem, és nem tudom mással elképzelni az életem. Párjával nincs valami jóban, szinte csak a kis gyerek miatt vannak együtt. Viszont az anyós jelőljével jóban van. A kérdésen:Az általam leírtak alapján bízhatok-e abban, hogy valaha újra összejövünk, és engem választ?2017. okt. 27. 22:57
1/5 anonim válasza:
De miért szakítottál vele? Miért nem kérted meg,hogy hadja ott a párját,ha szeretitek egymást?
2/5 A kérdező kommentje:
Mert nagyon keveset tudtunk kettesben lenni, és már nagyon lelkiismeret furdalásom volt.
2017. okt. 28. 08:23
3/5 anonim válasza:
Szakítsanak és jöjjetek össze. Te pedig segíts ebben... Nem vagyok biztos, együtt vannak egyáltalán...
4/5 anonim válasza:
Kérdező ilyen helyzetben helyesen cselekedtél.
Tudod mennyi olyan pár van aki nem boldog egymással állitólag és mégis kibékülnek.
Itt is volt egy ilyen kérdés, és a holgy szintén házas volt, o irta ki a kérdést, és macska egér játékot játszott vele, a srác meg annyira szerelmes volt belé, hogy azt ígérte neki hogy megvárja, de a hölgy a párját választotta, aztán a srác továbblépett, és lett barátnője, a hölgy pedig meggondolta magát, és még ő volt megsértődve, hogy mégis miért nem várta meg.
Még időben léptél ez ügyben. Inkább keress olyat aki csak téged szeret és független.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy időben léptem, de még mindig nagyon szeretem.Ha látom,ha hallom a hangját, szinte a fellegekben járok.
2017. okt. 29. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!