Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni? 21f
Nagyon elcsépeltnek fog tűnni, de mg nem jött el az igazi.
Ne aggódj. Jársz társaságba? Dolgozol, tanulsz?
Óh, akkor most pont h ne parázz. Csak légy nyitott, és ne légy gyökér, se szerény.
hajrá hajrá
Jóval később talált rám a szerelem, előtte is volt kapcsolatom, de többnyire barátság extrákig jutottunk vagy egyoldalú érzelmek voltak (nem az én oldalamról)
Lehet mondani rám milyen egy szemét troger voltam a lányokhoz, ami nem igaz mindig őszinte voltam velük, és miután lefeküdtünk utána is megmaradt a jó viszonyunk, de valahogy féltem a komoly kapcsolattól, oka csupán annyi, hogy aki igazán megfog azért végsőkig kitartok, hallva és látván mennyi szakitások vannak tartottam attól ha valakibe beleesek és esetleg szakítunk nehezen lépnék túl. Mára már rájöttem baromság. Jelenleg 2 éve (lesz november 14.-én) vagyok együtt a kicsimmel és még mindig ugyanolyan intenzivitással rajongok érte, az a béke, nyugodtság, boldogság mellette leírhatatlan, egyszerűen imádom őt. :) Ezt mind 23 évesen értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!