Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lettetek másba szerelmesek, miközben volt párotok?
1x megesett, hogy egy teljesen jól működö kapcsolat mellett toppant be az életemben egy új munkatárs. Eleinte még semmi nem volt. Kedves volt, aranyos, barátságos. Semmi extra. Egyszer csak arra eszméltem hogy olyan tüneteim vannak mint anno a páromnál. Éreztem a jelenlétét. Bizserget a bőröm ha hozzám ért. Mindig kerestem a társaságát és feldobbot ha beszélhettem vele. Nem tudom hogy történt a dolog, teljesen alattomosan jött ez az egész.
Akkot jött a nagy kérdés: a párom vagy az új szerelem? Én nem akartam elhagyni a párom. Annyira szerettem hogy egy férfi aki szeret, megért és elvisel. Nem akartam elengedni. Így elmondtam neki mi a helyzet és megbeszéltük, hogy őt akarom. Így aztán szépen a segítségével leépítettem a vonzalmat a kolléga íránt.
Az eset viszont erősebbé tette a kapcsolatunkat mint valaha. És megtanultam koordinálni az érzéseim.
Igen, jelenleg is ebben a helyzetben vagyok.
Lassan 4 hónapja, hogy a jó kapcsolatom mellett kialakult egy új szerelem.
Igazából nem egyből kapott el a szerelem érzés, de olyan alattomos módon történt az egész.
Nem akartam szakítani, hiszen a meglevő párommal semmi olyan problémám nincs,meg sosem voltam olyan, aki egyik kapcsolatból a másikba átlép.
Párommal megpróbáltam átbeszélni a dolgokat, hogy mi történik most velem ebben a majdnem 2 éves kapcsolatban,és hogy ezt az új szerelmet le fogom építeni.
Ez most augusztus végén volt.
Szeptember közepén pedig belefutottam egy cikkbe a poliamoria-val kapcsolatosan.
Szóval mégsem velem volt a baj, mert 2 embert tényleg lehet szeretni egyszerre, majdnem ugyanúgy.
Úgyhogy a vonzalmam még a mai napig nem múlt el, ki tudja, mi lesz ezután.
Ugyanis az új férfi érdeklődése sem hagyott alább, szerelmes belém.
Majd az élet rendezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!