Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet egyszerre több embert szeretni ugyan annyira?

Figyelt kérdés
Van egy 33éves pasi akivel ismerkedek és a szüleivel él, és folyton azzal jön hogy másra kell neki a pénz mindig de magára szinte nem is költ, és azzal jön neki nagy a szíve és adtól hogy szakít valakivel adtól még szereti és a szívébe zárja örökre. Lehet egyszerre több embert is szeretni szerintetek? Mert én nem tudok csak egyet és ha valakivel vége akkor vége örökre és kész nem érzek iránta semmit én őt emiatt nem értem meg.

2017. okt. 18. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Sőt, magasabb szinteken, csak ugyanannyira lehet.

2017. okt. 18. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:

A pénz részét nem értettem, és ez milyen összefüggésben van a szakítással? A kérdés alapján azt gondoltam, legalább szeretõsdi-ügy, de ha szakítás, akkor elég egyértelmū...

Miért érdekel, hogy szeret-e, vagy konkrétan mit vársz el, mire vagy kíváncsi?? Pl. ha nekem egy kapcsolatban vannak elvárásaim, olyanok mint hogy a pasim sok idõt töltsön velem együtt.

Nekem teljesen mindegy, hogy mit mond, rég nem hatódok meg az üres szerelmi-nyáladzásoktól. Miben nyílvánul meg az, hogy a pasi szeret téged, mit csinál? Miképp törõdik veled? Te azt tartod fontosnak, hogy zúgjon neked egy szerelmi igét és attól bekábulsz, azután mindegy mit tesz veled, vagy akár le is léphet?

A kérdésed csak attól függ, hogy mit értesz szerelem alatt. Lehet, hogy a pasi "szeret" sok nõt, mert álmodozik róluk a karosszékben hátradõlve nagy szenvedéllyel. Neki ezt jelenti, hogy szeretni. Én ezzel nem tudok azonosulni, akit én szeretek, azzal törõdök és mellette vagyok, nem érdekel hogy ki ábrándozik rólam titokban, vagy az hogy ki mormol nekem szerelmes szavakat, miközben csak ritkán találkozik velem.

2017. okt. 18. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokféle szeretet létezik a világon de nincs 2 ugyanolyan.
2017. okt. 18. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet több embert szeretni. A monogámia egy társadalmi igény.

Ellenben vannak olyanok, akik tényleg csak 1 embert tudnak szeretni. Nem vagyunk egyformák.

2017. okt. 19. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerelemmel nem. Baráti, rokoni szeretet esetén lehetséges.
2017. okt. 19. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!