Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hozzátok szól a kérdésem:évek múlva összejönnétek az exetekkel, ha egy bomba csaj lett volna belőle?
Tegyük fel hogy, szépen váltatok el, viszont barátság nem maradt, 1 évig jártatok de nem lettél szerelmes, viszont nagyon kötődtél hozzá de egy tragédia történt a családodban ezért nem tudtál a lányra koncentrálni.
Pár év múlva az amúgy is szép lány bomba nő lett.
Ha szingli lennél összejönnél vele újra?
én egyik exemmel sem jönnék össze, lehet bármilyen 10/10-es bomba husika csaj, akkor is már vele vége, persze változnak az emberek, de nekem már az "új csaj" sem kell
a te szituációdban viszont teljesen más a helyzet, tök mind1 a csaj bomba csaj lett e...
Egyik exnél, mivel a jelleme marad a szokásos, abból pedig nem kérek repetát.
Viszont olyan is volt akinél csak a külső volt a probléma (meg a szegénységnek olyan fokozata amit elképzelni sem tudtam addig és mellé a kezdő cigiproletár életmód).
mert a külső megfog,belső megtart
talán így felkeltené újra a figyelmét
igent mondunk ha külsőre-belsőre bejön, de az ex nem véletlen ex
csúnya lánnyal minek lennénk együtt? az hülyeség
ha valakivel együtt vagyunk mi szépnek látjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!