Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már így? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
megszerettem nagyon de talán jobb lenne elfelejteni őt. Ő is szeret legalábbis azt mondja. állandóan rá gondolok szerintem nincs perc hogy ne ő járna a fejemben. Egyfolytában érdekel mi van vele szeretnék többet beszélni vele és találkozni. szinte fáj hogy nem lehetek vele. hogyan felejtsem el?

2017. okt. 13. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne jobb elfelejteni?
2017. okt. 13. 19:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Félek megbízni benne azt írja imád odáig van értem hiányzom neki velem akar lenni aztán van hogy már vissza sem ír. Félek hogy hülyít. Amikor leírom neki akkor meg az van hogy ne legyek buta szeret. most vagyok túl egy rossz kapcsolaton kell egy kis idő még hogy ne bántsam őt azért mert engem bántottak jó lenne majd egyszer vele lenni most felelőtlenség lenne közben meg attól is félek hogy csak szórakozik
2017. okt. 13. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja hogy még nem is találkoztatok. Gratula.
2017. okt. 13. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Élőben érezteti, hogy szeret? Hiszen az a lényeg.
2017. okt. 13. 19:55
 5/11 A kérdező kommentje:
találkoztunk, nem internetes ismerettseg, élőben egészen más ember mint amikor ír de sajnos nem tudunk sok időt együtt tölteni ő sokat dolgozik meg én is.
2017. okt. 13. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja akkor bocsánat, én vagyok a hülye! Így azért másképp fest a dolog. Adj időt magatoknak, nem kell rohanni sehová. Töltsetek időt együtt, ismerjék meg a másikat. Mondjuk ez kicsit nehezebben megy, ha már kialakultak az érzések,de nincs veszve a dolog.

2017. okt. 13. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon rohantok előre főleg te! Sokat dolgozol mégis tipikusan úgy beszélsz mint aki túl sokat agyal. Azt mondják az embernek arra van ideje amire akarja! Nos kis erőfeszítéssel tegyetek azért,hogy találkozzatok!
2017. okt. 13. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennek így nem sok értelme van. Egyik kapcsolatból ugrani kétségbeesetten egy másikba... Amúgy, aki akar, annak van rád ideje. Szerintem ezt csak te akarod. Mennyi idősek vagytok?
2017. okt. 13. 20:35
 9/11 A kérdező kommentje:
épp az hogy nem akarok rögtön másik kapcsolatba ugrani. Ő azt mondja velem akar lenni és vár míg minden rendben lesz. ő 30 én 27
2017. okt. 13. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyelj ha azt mondja hogy vár rád annak ellenére hogy tul vagy egy csalódáson akkor szeret és, őszintén. Attol ismerkedhetsz vele és, közben ugy is kialakul az érzés. :)
2017. okt. 23. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!