Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ki a férfi a párjával közös fotóját a Facebookra, miután nekem az érzelmeiről vallott?
a fickónak tehát párja van, akivel x éve együtt is élnek.
ugyanakkor köztünk elindult valami, de még fizikailag nem történt semmi: a férfi megvallotta, hogy érez irántam VALAMIT.
majd pár napra rá kitett egy olyan képet a Facebookjára, amin átöleli a párját.
ez azért érdekes, mert:
1. a párjába már elmondása szerint nem szerelmes, és legszívesebben szakítana.
2. mert nekem alig pár napja beszélt a velem kapcsolatos romantikus érzéseiről, amik nálam is megvannak felé.
3. és mert egyetlen más közös képet sem tett ki eddig a Facebookjára, amin ő és a párja van.
most meg igen.
ennek lehet valamilyen mögöttes jelentése? mi lehetett a célja ezzel?
elég szar volt ezzel szembesülni, miután azt mondta, hogy megszeretett.
Rettento naiv vagy.
A not nem hagyja ott, nem is fogja.
Tudod, sok pasi honapokat is kepes udvarolni, ez a jatek resze nekik.
Ha teged szeret es a parjat nem, akkor miert vele el? Ha olyan rossz lenne a kapcsolatuk, akkor nelkuled is mar szakitott volna vele. Ne altasd magad.
Ha teged szeret es a parjat nem, akkor miert vele el?
rossz a kérdés!
ha a párját szereti, miért udvarol egy másik nőnek?
ha boldog a kapcsolatában, miért vett észre engem?
nagyon hülyék vagytok, ha ezek után azt képzelitek, hogy szereti a párját!
nemcsak hogy nem szereti, hanem nem is tiszteli, ha kavar mással a háta mögött.
és legyen igazatok, hogy hülyít engem!
de az még mindig nem azt bizonyítja, hogy szereti a párját.
ha valaki megelégedett a párkapcsolatával, nem szorul rá ilyen szánalmas játszmákra!
ne ítélkezz!
semmi alapod rá!
ez a fotós ügy egy friss fejlemény.
ha veszettül küzdenék érte, nem érdekelne, azzal, hogy kiírtam ide, nyilván az megy végbe bennem, hogy megvan a véleményem az illetőről.
amúgy miért segítő fórum ez, ha csupa gyökér, rosszindulatúan személyeskedő, önmagukat vmilyen felsőbbrendű lénynek képzelt alakok írnak be ide?
Te is beszoptad a foglalt pasi dumát...
Nézd, az ilyen ember egyáltalán nem szeret és nem tisztel senkit önmagán kívül.
Hiába nem hiszed el, amiket itt már leírtak neked, de ezek így vannak.
A párja a biztos pont, te meg lehetsz a szórakozás, változatosság.Ha téged nem kap meg mégsem, akkor majd eljátssza másnak is a hősszerelmest, csak más puncihoz jusson, tehát kell(ene) neki a változatosság.Neki egy a fontos, a farka többfelől is ki legyen elégítve.Ennyire egyszerű a gondolkodása.Több ezer nő belesétált már ebbe a csapdába, utána meg nézett, mint borjú az új kapura, hogy akkor most mi is van?
Nagyon ritka az, hogy valódi érzelmekkel közeledik egy másik nőhöz egy ilyen felállásban a foglalt pasi, de sok még akkor is gyáva váltani a biztos pont mellől...Járt utat nem igazán szeretnek elhagyni a járatlanért.És te az utóbbi vagy számára.Nem is céljuk a váltás, inkább csak a változatos punci kéne, ami ugye egyetlen nőben nem lesz meg soha hosszútávon.Az ilyen emberek Eleve nem monogám típusok, az esetek majdnem 100%-ban így van.Senkihez nem képesek hűek maradni, max.rövid ideig.Gondolkozz el ezen, jobban jársz.
Szerintem bűntudata van és kompenzálni próbál, mutatni a párjának, hogy "minden rendben". Sokan csinálják ezt.
>ennek lehet valamilyen mögöttes jelentése?
Egy jó tanács egész életedre, ha párkapcsolatról van szó. ne keress és ne is használj mögöttes jelentéseket. A kombinálás egy borzasztó dolog, ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!