Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lepjek tul?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 eves lany vagyok. 2 honapja kileptem az elso igazi, hosszutavu kapcsolatombol, ami 6 evig tartott. Erre fel even keresztul keszultem es ezt o is erezte. Egyutt eltunk, de nem jutottunk soha elorebb. Az utolso honap kinszenvedes volt. Szinte mar csak lakotarsakkent eltunk, neha sokat bantottuk szavakkal egymast. Aztan mielott "baj" lett volna, megbeszeltuk, hogy kulonvalunk. Sokat segitettek a barataim, csaladom es a munkatarsaim. Rengeteg erot meritek toluk. Viszont... mivel maganyos voltam, beleugrottam egy dologba. Elhivott tobbszor vacsorazni egy srac, moziba, setalni, en pedig kivoltam virulva. Ket hettel ra feljott hozzam es engedtem neki. Aztan egyre jobb lett ez a dolog, tobbszor feljott, programokat csinaltunk. Ez egy honapig tartott, de ereztem, hogy valami nem jo. Nem nyilik meg, valamit titkol, nem oszinte velem. Ezert rakerdeztem, hogy koztunk ez mi? O nem tudja, egyenlore legyunk ugy, ahogy vagyunk... en nagyon elkeseredtem. Aztan egyre kevesebbszer keresett, mar nem csinaltunk programokat. Ha szerettem volna, o lekoptatott. Amikor kerdezoskodtem, o csak haritott, elviccelte a dolgokat. Minden kapcsolatot megszakitottam vele, mert utana meg 1-2 hetig szenvedtunk, de en mar... ezt nem birtam. Utana keresett egyszer, de mivel nem tori ossze magat, hogy valaszt kapjon, igy gondolom nem is erdekeltem annyira. Gondolom van egy masik leanyzo a dologban vagy csak valami nem volt megfelelo neki. De semmirol sem hajlando nyilatkozni. Igy szepen, csendben kileptem. Eloben szerettem volna ezt lebeszelni vele, de nagyon megharagudtam ra az utolso lekoptatasnal.

Nagyon-nagyon rossz erzes. Es tenyleg... ezek nem randik voltak? Ezek utan, ha elhivnak tobbszor vacsorazni, setalni, erdeklodnek, hivogatnak, akkor mit higgyek? Azt sem tudom, hogy mit csinaltam rosszul... mit rontottam el... es mar lehet nem is fogom megtudni. Ti voktatok mar ilyen helyzetben? Mit csinaltatok?

2017. okt. 8. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
2 het utan megdughatott. O ennyit szeretett volna.
2017. okt. 8. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
De most komolyan. Idot szant ram, erdeklodott es igy ennyi? Mar sajnos elhiszem, hogy letezik ilyen. Csak igy nem fogok senkiben megbizni... tudni kell, hogy ez nem ket het volt. Egy honap, mert mar azelott gyozkodott, csak en nem mentem bele. Es miutan elkezdtunk talalkozgatni, utana volt 2 het. Legkozelebb fel evig huzzam? Taktikazzak, jatszmazzak? Es csodalkoztok, hogy az a velemeny jarja a "ferfiakrol", hogy csak dugni akarnak... tisztelet a kivetelnek. Es o teljesen mas oldalat mutatta, rendesnek tunt. De csak tunt...
2017. okt. 8. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Mintha csak a mi sztorink lenne. Közel kerültem egy kollégámhoz akit egy éve hagytak el. Többször találkoztunk, keresett, megnyílt nekem, aztán egyszer csak elkezdett távolodni. Elmondta megismert egy lányt akivel tallkozgat, de már őt sem akarja mert nem ez az ő útja... De azért ha olyanja van éjjelente nekem irogat. Szóval katasztrófa. A te pasid nem tavaly nyáron hagyták el?
2017. okt. 8. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Neki nem is volt igazi kapcsolata meg elmondasa szerint. Tok jo, hogy vannak ilyen emberek. Es nem az a baj, hogy megtette. Csak lett volna velem oszinte, mobdta volna el, hogy mit akar vagy vagy latja a dolgokat. Utalom az ilyen lezaratlan ugyeket es hogy nem beszeltem ki magam neki errol. De nem lett volna erdemes. Szinten magamat ostorozom vele.
2017. okt. 8. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:

A férfiak(?) meglepő módon sok energiát tudnak olyanba is belefektetni, amit valójában nem is gondolnak annyira komolyan. Hasonló szituációból próbálok kikeverdni, csak ott épp kapcsolata is van a pasinak, amiről elfelejtett szólni. Ahhoz képest hónapokon keresztül képest volt úgy tenni, mint akit komolyan érdeklek, még azt se lehet mondani, hogy hamar engedtem neki.

Nagyon rossz érzés, és nehezen megy, de meg kell próbálnom távol tartanom magam, másképp nem lehet túllépni rajta. Válaszokat pedig nem fogsz kapni, ebbe bele kell törődni, az idő majd megoldja, közhely, de igaz sajnos.

2017. okt. 8. 20:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem baj, mindig a nok a rosszak... ugye...
2017. okt. 8. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
miért kéne játszámznod, nyiltan megbeszélitek, mikor akartok következő szintre lépni
2017. okt. 9. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!