Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi, akiről nem tudod, mit is érez irántad, ezt írná neked, mit gondolnál?
Levelezgetek valakivel már jó ideje. Találkozás gondolata is felvetődött. Egyik nap érdeklődtem, hogy sikerült-e megoldania egy problémáját, amiről korábban írt nekem. A múltban is mindig segítőkészen álltam hozzá, és ő is sokat segített már nekem. Legutolsó levelemre válaszát így kezdte (előtte kb. 3 hétig nem írtam neki, nem akartam zavarni, épp egy nagyobb üzleti gondján dolgozott): "Örülök, hogy írtál. Mindig jól esik olvasni gondoskodó szavaidat." Utána leírta, mi történt a problémájával és a végén érdeklődött, hogy én hogy vagyok, és megjegyezte, hogy magamról nem írtam.
Engem úgy megérintett, ahogy ezt írta. Olyan sok szeretetet éreztem benne és olyan jól esett. Azt még tudni kell róla, hogy nehezen nyílik meg, ezt ő maga is megírta egyszer, hogy nem az az ember, aki ilyen érzelmi dolgokról sokat beszél. De én nagyon érzem mégis, hogy igazi érző lélek. Nem vagyok horoszkóp függő, de egyébként Rák. Állítólag azok nagyon szentimentális emberek.
Kérlek, gúnyos válaszokat ne írjatok. Az most nagyon rosszul érintene. Köszönöm!

Szerintem is udvariassagi formula volt.
Sok igen elfoglalt embert ismerek, de olyant egyet sem, aki 3 het alatt semmi eletjelet nem ad.
Nem lennek meglepve, ha kiderulne, nem is fuggetlen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!