Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szokott valaki másokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott valaki másokkal szemezni, vagy mások veletek, esetleg rámosolyogni buszon, villamoson? Lányok, ti hogy fogadjátok ezeket?

Figyelt kérdés
Naponta utazok elég sokat most itt Budapesten és néha látok tök aranyos lányokat, mennyire vevők az ilyen közeledésre? Teljesen normális kinézetem van, semmi félelmetes vagy visszataszító nincs rajtam, átlagosan öltözködöm. 23/F
2017. szept. 24. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9

Képzelheted mennyire bánom, hogy nem pazaroljátok kétséges sikerű lányokra az időtöket meg energiátokat, ha egyszer pont nem is akarok így utcán ismerkedni :'D Amúgy volt már aki odajött, pedig nem tudott velem előtte szemezni, és tetszett, hogy ilyen bátor.

kérdező: élőben bár a külsejéről nem hazudhat, de magáról, az életéről akármit kamuzhat személyesen is, szóval az is ugyanúgy kétesélyes.

2017. szept. 25. 15:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Hiába a magyarázkodásod, élőben kevésbé lehet kamuzni és te is hamarabb el tudod dönteni hogy mit szeretnél.
2017. szept. 25. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Megvisel, ha bamulnak. Vannak, akik cseszegetni akarnak, de hamar lekoptatom oket. Engem nagyon zavar.
2017. szept. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!