Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Afgán férfiak milyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Afgán férfiak milyenek a szerelem terén? Mennyire megbízhatóak mint ember, mint férfi?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Háát. Én egy itt tanuló, iráni, orvostanhallgató csajjal kavartam, de nem egyszerű eset volt ő sem. Más kultúra. Hiába, hogy mikor megismertem már itt élt 4 éve, akkor is túl prűd volt. Ami neked még bőven belefér, az náluk már szentségtörés. Nagyon rendes, gazdag, jómódú családból származó lány volt, de hosszú távon nem ment volna. 5x annyit csaptam neki a szelet, mint egy Magyar csajnak, hogy megpuhítsam.Plusz azért Irán nem Afganisztán. Irán, Emírségek, Törökország és még jó néhány muszlim állam pozitívabb kategória, mint Afganisztán, Marokkó, stb....
2017. szept. 12. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!