Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párommal lassan két és fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal lassan két és fél éve vagyunk együtt. Még mindig nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, ez leirhatatlan. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Sokszor beszélgetünk a szexuális életünkről. Hogy ez annyira nem fontos egyikőnknek sem, heti egyszer, de az nagyon jó, sokkal jobban esik össze bujni. Mi annak érezzük. Most babát várunk, tervezett volt.20 L

2017. szept. 12. 04:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb, mint 3 év elteltével az lenne a nem normális, ha nem így éreznétek. :) Még nagyon az elején vagytok, bár tény, hogy sok kapcsolat ennyit sem bír ki... ez az első pár év afféle "próbaidő" szokott lenni, hogy úgy mondjam, nálatok pedig úgy néz ki, sikerrel "zárul".

Minden esélyetek megvan egy szép és hosszú kapcsolatra/házasságra, sok boldogságot nektek!

2017. szept. 12. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Lassan két és fél év, és még mindig szerelmesek vagytok, hát ez nagyon édi. :)

Ne haragudj, nem gúnyolódni akarok vagy ilyesmi, de úgy írsz erről, mintha egy örökkévalóság óta együtt lennétek... nekem ez olyan megmosolyogtató, mintha te azt olvasnád, hogy "már majdnem egy hete járunk, és még mindig szeretjük egymást, ez olyan hihetetlen...", vagy ilyesmi.

Mindenesetre sok boldogságot nektek. De tényleg. ;)

2017. szept. 12. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Ez tenyleg megacukker. Mar majdnem ket es fel eve es meg mindig szeretitek egymast? Aztamindenit, hat ez valoban kiveteles kapcsolat, ilyen nincs meg egy a vilagon! xD

(Ja nem, az a hazvevos resz, nyilvan 20 evesen sajat berbol, fizetesbol kipengetted egy fel haz arat. xD Nyilvan nem, de azert van keped azt allitani, hogy hazat vettetek, tehat te is... aha... meselj meg!)

A heti egy szexen viszont nem kell rugozni, ha mindkettotoknek jo es kielegito, akkor rendben van, nem kell bedolni a meg nevtelenul is kamuzoknak, h min. napi egy szex a normalis.

2017. szept. 12. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:

2,5év valóban nem olyan sok. Amikor még vannak "félévek" az még friss kapcsolat.

Én 4 évig voltam úgy hogy ő életem szerelme, vele fogom leélni az életem. 4,5 (igen itt a fél év) után bekattant valami benne, nem kezdtem el tovább tűrni az apró dolgait amik csak gyűltek és gyűltek bennem. Már totál nem akarom vele leélni az életem és nem is szeretem, pedig fél éve még szorosan ölelve aludtunk meg mondtuk a cuki dolgokat egymásnak.

Semmi elkeserítőt nem akarok írni, sőt egy gyerek már elég komoly dolog, szóval azért csak komolyan gondoljátok. Aztán sok sikert. A szerelem igazából szerencsejáték és agyban eldőlő dolog.

2017. szept. 12. 19:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Miért is olyan nehéz elhinni hogy házat vettünk? :) És elmondom,semmi támogatás nélkül!!! Csak egy szekrénysort kaptunk,meg egy ebédlő asztalt.. Ugy kezdtük hogy párom szüleinél laktunk,és ugye a megdolgozott pénzünket félre tettük. Köszönjük a sok aranyos válaszokat nagyon jól esik hogy ennyien örülnek mások örömének. :)) Amióta együtt vagyunk,ha hiszitek ha nem,egyszer sem vesztünk össze,voltak persze duzzogások,de ölelés lett a vége.. Mi úgy vagyunk vele ha vitában kell élnünk akkor annak nincs értelme,én is,ő is sok mindent átéltünk gyerekkorunkban.. Nem szeretek vitázni. Mikor meglátunk két időspárt kézenfogva sétálni,az olyan felemelő érzés,mert igen is létezik az hogy két ember,szereti egymást hosszú ideig. Amúgy Vajdasági vagyok.. Nagyobb faluban vettünk házat,itt elég olcsón mennek.. Tőlünk pár km-erre lehet venni 1 millió forintért házat,és elég szép téglaház.. az annyi mint 3000 párszáz euro.
2017. szept. 14. 07:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Sokan aranyosnak tartság a kapcsolatunkat,viszont voltak olyanok is akiknek szúrták a szemét.. Itt a közeli boltba dolgozott egy elég inteligens lány,szép,vissza húzódód. Egyik nap párom elment boltba(kis bolt) hazaér és mondja hogy mikor fizetni akar a lány mindig bámulja,nézi őt,azt mondja a cipőét figyeli,nem tud hova nézni.. :D Viszont volt ez forditva is,mikor engem környékeztek meg,mindenkit elküldtem :D engem nem érdekel ha társaságban csókoljuk meg egymást,vagy az utcán,barátok is igy fogadtak el bennünket. de jó lenne valakivel még erről beszélgetnem,akik ugyan ilyen boldogok mint mi :)
2017. szept. 14. 07:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Ohh, igy mar ertem, 1 millat azert ossze lehet sporolni. Sorry, akkor ezt a reszt visszavonom.

Az meg, h alkalomadtan probalkoznak a pasidnal vagy nalad, total normalis dolog, nem szabad fennakadni rajta. :) Fiatalok vagytok, ez van.

2017. szept. 14. 08:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!