Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjatok, hogy szerelmesek vagytok?
Sokan azt mondjak nem letezik.
Aztan en is ugy voltam, hogy biztosan csak a hormonok...
Szex utan sokszor erzi az ember felszabadultabbnak boldogabbnak magat...
Aztan egyszer csak a barataim hivtak fel a figyelmem, hogy szerelmes vagyok ! mindig mondtam, nem deh , nem lehetek abba a ferfiba szerelmes hiszem az osszes nojevel rosszul banik ! es nagy szoknyapecer....
szoval csak egyfajata baratok/ismerosok vagyunk ...
de semmi tobb...
mivel nincs koztunk semmi, es kapcsolatban sem vagyok. felevente egyszer osszejovok az exemmel..
szoval az exemmel voltam, de egesz vegig a masik pasasra gondoltam.. nem is tudtam elmenni addig mig azt nem kepzeltem, hogy vele szeretkezem... akkor viszont ugy ereztem kiszakad a szivem
nagyon felfokozott erzes volt.. sose ereztem meg... agyban nem voltam ott
Mennyire tipikus, mikor a csaj belezúg a bunkó szoknyapecérbe, "maga se érti hogyan". Lehetne még klisésebb ez a törpénet?
Meeeeen, áj gát totáli vupd.
tudom es olyan rossz... osszefekudtam vele mar 2 eve meg fele eve... aztan kiderult bnoje volt...
es olyan jo erzes is volt... hogy csak egy vadbarom, szerencsere masnak kell vele megbirkoznia...
aztan jott a hulye uzeneteivel, h menjek at aztan nem mentem...aztan megint visszautasitottam...
aztan szuper bunko lett...
en meg probalok nem gondolni ra ! osszefekszem az exemmel.. de megis elojon...
"Meeeeen, áj gát totáli vupd." <-- ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!