Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokan ha belekerülnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan ha belekerülnek egy párkapcsolatba, barátaikra nem hagynak időt és ezt nem indokolják, miért nem lehet egyenesnek lenni?

Figyelt kérdés

Sokszor belefutottam már abba, hogy például valakinek párkapcsolata lett, hirtelen minden kapcsolatot megszakított barátaival, a környezetével, mindenkivel. Természetesen gondolta mindenki, hogy a kedvesével akar lenni, ez a szerelem, a párkapcsolat kezdetén így természetes, sokakat az idegesít fel (különösen jóbarátokat), hogy miért nem tudja az illető ezt egyenesen közölni, megmondani, miért sunyi módon szakítja meg a kapcsolatot mindenkivel?

Tehát, a "ne haragudjatok, egy fontos személy jött az életembe, én most csak a kedvesemmel szeretnék lenni" vagy hasonló mondatokat várna az, aki ilyenkor meg szokott haragudni a hirtelen váltásért.

Beszéltem valakivel, pont akkor beszéltem az illetővel erről a témáról, amikor összejött valakivel, ő mondta, hogy "na ő aztán nem csinál ilyeneket, mert a szerelem kezdetén se szerencsés, ha beszűkülnek a kapcsolatok ilyen miatt, ő mindig szokott időt hagyni a barátaira a kapcsolatai mellett".

Pár nap múlva jött a "hétvégente ezentúl nem vagyok elérhető" meg "hétköznap se igazán" és hasonlók...

Van aki képes hazudni is, hogy ne kelljen megmondani az igazat, nagyon sokáig kommunikáltunk egy chat-programban például, sokszor utazás közben, ment valahova, stb...

Illetőnek most kezdődő párkapcsolata van és azt hazudta, hogy jajj hát nincs a telefonján az a chat-alkalmazás...

Küldtem neki e-mail-t másfél hete, arra se válaszolt, pedig elég lett volna, ha egyetlen szót ír.

Mi akadályozza meg ezeket az embereket abban, hogy őszinték legyenek és ne ilyen kétségbeesett sunyi nyilvánvaló hazugságokat találjanak ki, kerülőutakon meneküljenek el?

2017. szept. 4. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A màsik hogy jàrtam úgy is mint a kérdező nem voltam kapcsolatban az akkori baràtnőm nem hívkslt màr teljesen elvolt nélkülem és csak akkor kezdett írkàlni meg hívogatni mikor az akkori palijàval fasirtban voltak .Csak egy példa elhívott barátnőm nem egyszer bulizni és kb a 2.utàn jöttem rà hogy összekaptak és barátnöm akkor kezdte mondogatni hogy jajj ő nem akar engem elhanyagolni :D Előtte kb ha elhívott beszélgetni de ennyi akkor még jóban voltak .Akkor is tök furcsa volt .Most mar baràtnőnek sem kellene .
2017. szept. 6. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!