Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek meg a párotokért, hogy szeretve érezze magát?
Igazából a legalapabb,hogy lelkileg támogatom. Éreztetem vele,hogy számíthat rám és nem hagyom,hogy elragadják a kételyek vagy rossz érzések.
Sokszor készítek neki ajándékot (kézműves dolgok) illetve venni is szoktam neki. Nagyobb ünnepekre tárgyat (pl ruha vagy könyv,amit szeretne) kisebb dolgokra édességet.
Szoktam becézni. Olyan néven szólítom amin senki,hogy érezze milyen különleges nekem.
Ha úgy végzünk a sulival kimegyek elé meglepni és elkísérni a buszig.
Gyakran dícsérem,éreztetem,hogy milyen helyes vagy aranyos.
Próbálok neki segíteni akár pakolni,vagy bármi amiben rászorul.
Sokat ölelgetem,tartom a testi kontaktust mert ő is nagyon igényli.
Elviselem ha úgy adódik a rosszabb vagy nem sikerült helyzeteinket (pl lemondott randi) és igyekszem megérteni,hogy most nem lehet.
Elviselem az anyóst... (nálunk probléma,hogy utál az anyós,de idáig mindig elkerültem a veszekedést és emiatt csendes béke van)
Ha veszekszünk akkor sem zárkózom el teljesen,attól még,hogy mérges vagyok közben szeretem is.
Elfogadom őt olyannak,amilyen. Nem akarom,hogy változzon,mert úgy szerettem meg,ahogy van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!