Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem ilyen olcsó módszerrel fel lehet szedni?
Volt egy srác, futott utánam, aranyos volt, jófej. Nem nézett ki rosszul, okos is volt, látott bennem sok értéket amit mások nem. De nekem nem kellett kapcsolatra, nem lettem szerelmes. Vagy csak azt hittem, nem ismertem fel a szerelmet? Nem tudom. Mert később felhagyott azzal, hogy közeledjen. Sőt, ellentétes a helyzet most, egyáltalán nem beszél velem, észre sem vesz, ha írok neki, szűkszavúan, röviden-tömören letud. Ha jobban próbálok haverkodni, még le is ráz. Élőben oda se jön, max messziről köszön. Nem néz meg, nincs jóban velem. És úgy, de úgy fáj! Iszonyatosan hiányzik. Ha most újra láthatnám a napsugaras mosolyát amikor rám néz, rögtön összejönnék vele. Most szerelmes vagyok. Nagyon. Iszonyatosan szeretem, mindent benne. Bárcsak, bárcsak, bárcsak megenyhülne! Nem tudom mit tegyek. úgy érzem, nincs minden veszve, úgy érzem idővel megenyhül majd ha látja hogy ezúttal érdekel engem, de meddig kell arra várnom? és mi van ha többé nem lehet visszacsinálni? :(
Egyébként is nagyot csalódtam magamba, hogy addig nem kellett, amíg rá nem ébresztett azzal, hogy otthagyott.
karma? de legalább látod, hogy milyen elb###ott viselkedés ez
egyes meg paranoid, nem taktika, csak feladta veled, mert rá se sz#rtál, most meg a mindenség lett hirtelen
Nem te vagy frusztrált a nőknél való sikertelenségeid miatt?
Szerintem az sem lehetetlen, hogy megunta a futkosást utánad. Nem mindenki taktikázik ilyen téren. Úgy volt vele, hogy el kell fogadnia, hogy nem kell neked, és tovább lépett.
Az is lehet, hogy neked is csak azért tetszik, mert már nem elérhető. Sok ember beleesik ebbe a csapdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!