Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Engem ilyen olcsó módszerrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem ilyen olcsó módszerrel fel lehet szedni?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, futott utánam, aranyos volt, jófej. Nem nézett ki rosszul, okos is volt, látott bennem sok értéket amit mások nem. De nekem nem kellett kapcsolatra, nem lettem szerelmes. Vagy csak azt hittem, nem ismertem fel a szerelmet? Nem tudom. Mert később felhagyott azzal, hogy közeledjen. Sőt, ellentétes a helyzet most, egyáltalán nem beszél velem, észre sem vesz, ha írok neki, szűkszavúan, röviden-tömören letud. Ha jobban próbálok haverkodni, még le is ráz. Élőben oda se jön, max messziről köszön. Nem néz meg, nincs jóban velem. És úgy, de úgy fáj! Iszonyatosan hiányzik. Ha most újra láthatnám a napsugaras mosolyát amikor rám néz, rögtön összejönnék vele. Most szerelmes vagyok. Nagyon. Iszonyatosan szeretem, mindent benne. Bárcsak, bárcsak, bárcsak megenyhülne! Nem tudom mit tegyek. úgy érzem, nincs minden veszve, úgy érzem idővel megenyhül majd ha látja hogy ezúttal érdekel engem, de meddig kell arra várnom? és mi van ha többé nem lehet visszacsinálni? :(

Egyébként is nagyot csalódtam magamba, hogy addig nem kellett, amíg rá nem ébresztett azzal, hogy otthagyott.

2017. aug. 24. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy taktika nála, amivel sikerrel is járt. Érezted vele, hogy akarod őt.
2017. aug. 24. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Jav: éreztesd
2017. aug. 24. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

karma? de legalább látod, hogy milyen elb###ott viselkedés ez

egyes meg paranoid, nem taktika, csak feladta veled, mert rá se sz#rtál, most meg a mindenség lett hirtelen

2017. aug. 24. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
10%

Nem te vagy frusztrált a nőknél való sikertelenségeid miatt?

2017. aug. 24. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
3%
Nem fog megenyhulni, nem kellesz neki. Sok más srác van. Ne alazd többet magad.
2017. aug. 24. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
nyugi nem, van barátnőm ezzel valamennyire javítva a gyk statisztikát. még a kérdező is tudja, hogy ez szánalmas viselkedés, azért is csalódott magában. a srác meg miért taktikázna, ráunt és kész, mi ebbe a hihetetlen, persze lehet igazad van, de maradjunk annyiba, h jó eséllyel csak ráunt, a taktikázás meg nem kizárt
2017. aug. 24. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az sem lehetetlen, hogy megunta a futkosást utánad. Nem mindenki taktikázik ilyen téren. Úgy volt vele, hogy el kell fogadnia, hogy nem kell neked, és tovább lépett.

Az is lehet, hogy neked is csak azért tetszik, mert már nem elérhető. Sok ember beleesik ebbe a csapdába.

2017. aug. 24. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Mazlista a srác hogy még időben rájött hogy jobb ha elkerül
2017. aug. 24. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Milyen "olcsó módszer"? Mikor látta, hogy nem kell, lemondott rólad. És alighanem azért kerül, hogy ki tudjon verni a fejéből.
2017. aug. 24. 22:18
 10/12 A legrosszabb ***** válasza:
79%
Nincs itt semmiféle taktika. Egyszerűen csak sz#rik rád, főleg azok után, hogy még keresed is, meg futsz utána. Hát velem sem szórakozhatnál így, az is biztos. Különben sem vagy a srácba szerelmes, egyedül a korábbi rajongását hiányolod, és ezt hiszed szerelemnek. Nem, ez nem szerelem.
2017. aug. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!