Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok. Mit tegyek?
A párom exe okozza nekem a gondot. 2-3 évig voltak együtt, nagyon nagy volt a szerelem, és ő volt a párom első szerelme. Elmesélte nekem mennyire szerette, és mennyire ki volt mikor szakíttak. Utána még hónapokig össze jártak, szerették egymást, csak a távolság miatt lett vége. Ez októberben volt ha jól tudom, mi májusban, április végén kezdtünk ismerkedni. Amellett, hogy engem amúgy is idegesít az ex gondolata, őt is biztos úgy ölelte, úgy csókolta ahogy engem, hogy szexelhettek, emellett nagyon zavar, hogy tartják a kapcsolatot. Beszélnek facen, a lányon látszik, hogy még akarná ha lehetne, valamint a páromnál is mindig belebotlok egy-egy közös emlékbe, tárgyakba amiket kapott. Beszéltünk erről, nekem amúgy is kisebbségi érzésem van, folyton hozzá hasonlítom magam, jobb akarok lenni mint ő, versenyzek vele. Megkaptam hogy velem jobb a szex, de ő jobb volt orálisan( nagy unszolásra mondta el), és mondtam hogy szeretném ha engem jobban szeretne. Erre azt válaszolta, ne akarjak vele versenyezni, mert az első szerelemmel nem lehet ringbe szállni. Én úgy gondolom nyilván fontos az első szerelem az embernek, de azért le lehet körözni. Az a múlt. Megláttam hogy mikor mi elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, ő még akkor is azt írta a csajnak hogy szeretlek, sok szivecske kíséretében. Ja és nem mellesleg hasonlítok a csajra....
Azt mondja nagyon szeret, velem képzeli el, de akkor is megőrülök a csajtól. Féltékeny vagyok rá, minden nap szóba hozom, ami a páromat érthetően kiborítja. Mit kezdhetnék ezzel? Folyton a csaj, illetve ők járnak az eszembe. Hogy biztos gondol még rá, hiányzik neki, stb.
(Ja egyszer kérdezte tőle a csaj hogy gondol-e még rá, és azt válaszolta a párom, hogy persze, de most velem van....)
Látom hogy szeret, de akkor is rosszak ezek a dolgok. Vajon ha én nem hoznám folyton szóba a csajt, nem is gondolna már rá?
Pengesd meg beki még párszor a témát és kivág mint macskát sz..ni.
Az önbizalmad valahol a béka valaga alatt lehet ezen dolgozzál mert amit művelsz az beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!