Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért álmodom vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom vele?

Figyelt kérdés

Nemrég beleszerettem egy lányba sajnos viszonzatlanul, szerencsére már túltettem magam rajta. Kemény fél évbe

került, még előfordul hogy eszembe jut néha. Lehet hogy

azért jelenik meg meg álmomban mert én erről az egyoldalú

szerelemről nem beszéltem senkinek.

34/F

2017. aug. 13. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagy hatást tett rád, és az sem segít valóban,hogy ezt magadban tartottad. Én is jártam így, a legtöbb férfiről akibe beleestem,álmodom vele...még ha nem is voltunk együtt.
2017. aug. 13. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy viszonzatlan? Barátkoztál, ismerkedtél vele és elmondtad neki személyesen az érzéseidet?

Ezt kifejthetnéd bővebben.

És mit álmodtál vele? Ha gondolod privátba is leirhatnád, természetesen ha szabad kérdezni az álomról.

2017. aug. 13. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk, el akartam hívni moziba de kiderült hogy

van barátja. Ez van, legalább megpróbáltam. Végül is hibás

voltam hogy beleszerettem, csak annyira megfogott a személyisége.

Az álomról annyit hogy összefutottam egy folyosón és elmondtam neki hogy nagyon szeretem és vele akarok élni.

Aztán láttam a táskáját és a kabátját egy széken egy teremben és volt a táska mellett egy fekete kismacska

rendes hordozóban.

Hát ennyi. :)

2017. aug. 13. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja és felvettem a cicát és megsimogattam mivel nagy macskaimádó vagyok, a kiscica egyébként az övé volt.

Valamilyen iskolában történhetett az egész. Érdekes mert

a lány tényleg iskolában dolgozik.

2017. aug. 13. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat igy szerintem jo ha tovabb lepsz.

Az alom szerintem nem jelent mast, csak hogy nagyon foglalkozol vele a fantaziadban, es a hianyat igy jeleniti meg.

A macska az alomban lehet a beszelgetesetekbol krealta az agyad, ha beszeltetek anno macskarol, vagy mert egyik kedvenc allatkad, es ezert a lanyhoz tarsitottad, mert ot is szereted.

De passz.

2017. aug. 13. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen lehetséges hogy ezért.

Majd csak megtalálom az igazit, nagyon jó lenne.

Köszi amit írtál.

2017. aug. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!