Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek kellene ez barátnőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kellene ez barátnőnek?

2017. aug. 10. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, totál nem érdekelnek a szépség videok, de egyszer megnéztem egy "Miért jó a kolesz" videoját Ivettnek. (Így hívják) és hatalmas forma a csaj. Nagyon kis cserfes, vidéki, szabolcsi lány, ki nem néztem volna belőle ezt a közvetlen,nem nagyképű stílust. Van egy diplomája, egy légitársaságnál dolgozik és még mellette modellkedik, és sajnos nem tudom nem-e csinált ő még más munkát is, ami a modellkedésnél is durvább.. Sajnos.. Ez elrontja őt. Illetve az egyik videojában, (utána, mivel ilyen ízes a stílusa, néztem többet is tőle, jót röhögök rajta) Szóval utána azt is megtudtam róla, hogy inkább sajnos szeretője valakinek, mint hogy egy szolid normális emberrel legyen kapcsolata. És nem tudom, nem e oka az, hogy NAGYON SZERET UTAZNI, és szokott is, no és kivel? Hát barátnővel és egyedül..

Sajnos, bár az alap személyisége tök jó lenne, valamiért elkapta a k.va gépszíj.. Nagyon-nagyon kár érte.

Amúgy szép lány, de nem tudom minek ennyi smink.

2017. aug. 11. 10:30
 12/17 anonim ***** válasza:

már hogy az utazásait kell valamiből finanszíroznia.. értitek..

de nincs rá bizonítékom, hogy csinált olyan munkát, csak valami azt súgta, miközben egyik szabadnapomon néztem tőle több vidit.

2017. aug. 11. 10:32
 13/17 anonim ***** válasza:

1:40-nél van a videoban ő smink nélkül.Láthatod.

Merthogy ez egy sminkoktató video:-)

2017. aug. 11. 10:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Smink nélkül teljesen átlagos lány, semmi.Én is így, vagy még ígyebbül nézek ki. Na ennyi, léptem.
2017. aug. 11. 10:35
 15/17 anonim ***** válasza:
nem, de párszor d_gnám
2017. aug. 11. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
mivan, fáj, hogy nem a te öledben ül? :D jajjmár. gyönyörű lány basszus, mibajotok? :D
2017. aug. 11. 17:07
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 Attól függetlenül ahogy kinéz, valakinek még tetszhet, de úgy látszik nem nézted végig a videót.
2017. aug. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!