Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hová tűntek az értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az értelmes, művelt, a világra nyitott huszonéves lányok, miért nem találni ezt a korosztályt bármilyen értelmes művelődési programon?

Figyelt kérdés

Akármilyen művelődési programot nézek, ami kultúráról szól (még a főzőrendezvényeknél is!), történelemről, értelmes politikai elemzésről/előadásról, nemzeti sorskérdésekről, társadalmi kérdésekről, lélektani témáról, kirándulásról, biciklitúráról, stb., mindenhol hiányzik ez a korosztály, főleg lányokból. Vannak érdeklődő középkorúak, rengeteg idős ember, aki már fél lábbal a sírban van, de még ennek ellenére is érdekli őket a világ.

Most nem rock koncertre gondolok meg iszogatós szigetfesztiválra, hanem rendes kulturális és művelődési programokra.

Pl. könyvbemutató, történelmi témájú előadás, vallási témájú előadások (pl. Pál Feri), helytörténeti kirándulós programok, vagy bármi hasonló!

Kiábrándító számomra a huszonévesek, közülük is a lányok teljes hiánya bármiféle értelmes helyekről. Olyan idős emberek képesek még nyitottak lenni a világra, a művelődésre, a tanulásra, még a hegyi kirándulásokra is, akik már fél lábbal a sírban vannak. A fiatal generáció pedig, főleg a lányok, miért hiányoznak ezekről a rendezvényekről?

Akik például szeretnek olvasni, azok csak otthon vannak mindig és ki se mozdulnak? Mit csinálnak az ilyen lányok, merre szeretnek járni?

26/F

2017. aug. 7. 22:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#6 Nem éreztem úgy, hogy sértegetném ezzel az idősebbeket, hiszen maguk mondogatják, hogy az ő korukban bármi megtörténhet, ők már megélték az életet, holnap meghalnak és szinonimái. Meg hogy fel kell készülni a halálra. Ezekkel ők pontosan tisztában vannak. Mégis sokan 80 évesen is virágokat ültetnek, pedig tudják ők is, hogy nem biztos, hogy megérik már a következő tavaszt.

Sőt, az emberek általában idősen meg szoktak halni, ebben nincs semmi sértő szerintem. Még mindig ez az a korosztály, amit a gyerekek mellett a legtöbbre lehet becsülni!

2017. aug. 7. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én járok ilyen helyekre, a hasonló beállítottságú barátommal. Minden hozzám hasonló ismerősöm már legalább kapcsolatban él, de legtöbbjük jegyben jár vagy férjezett. Csak a kérdésedet olvasva jöttem rá, hogy huszonéves korban az agyilag is felnőtt férfiak valóban ilyen társra vágynak már, és ahogy telik az idő, egyre kevesebb ilyen nő marad szingli.

Azért az fontos, hogy lazítani is tudj, ne csak komoly témákról lehessen veled beszélgetni. :) Ha magamból indulok ki, én főleg a neten ismerkedtem sikerrel, konkrétan ezen az oldalon, de szerintem találsz ilyen nőket a könyvtárakban és a parkokban is. Az sem rossz, ha beiratkozol egy olyan tanfolyamra, aminek az elvégzéséhez az agyadat kell használni, pl. nyelviskolába (de ne angolra, németre, mert olyan nyelvvizsgát boldog-boldogtalan próbál szerezni a diplomája miatt). Nyelviskolában és egyetemek által szervezett nyílt előadásokon még nem találkoztam buta emberekkel.

2017. aug. 8. 00:00
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Én már találkoztam ilyen helyeken buta emberekkel, sőt, nagyobb arányban, mint értelmesekkel. :D

2017. aug. 8. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Mondhatni ilyen vagyok,csak 1:valószínűleg nem egy helyen lakunk-ilyen megesik-,2:momentán és utoljára,de nyáron a szülővárosomban vagyok és inkább bevállalok otthoni maszekokat,csak minél kevesebb élmény kössön ahhoz a helyhez.Meg az én városom e téren amúgy is egy fos hely.Pedig megyeszékhely.
2017. aug. 8. 04:33
 15/18 anonim ***** válasza:
23/N.Ez lemaradt,bocsi.
2017. aug. 8. 04:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezek mind uncsik. Vallás meg történelem? Magyar könyvek?

Hol vannak a nagy klasszikusok? A múzeumok? Színházak?

Ezek a kirándulások tipikus öreg programok. Biztos nem ott keresnék pasit. Vallás és töri... örülök, hogy annak vége. Fizika. Csillagászat. Az érdekes.

2017. aug. 8. 06:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sokszor járok előadásokra, kiállításra, csomószor kiülök parkba olvasni és a barátnőim is ilyenek. Mondjuk engem valószínűleg észre sem vennél, mert nem vagyok csinos :)

22/L

2017. aug. 31. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:
na még azóta is a fiatal nőket szidod?
2021. okt. 18. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!