Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vagytok nyilvánosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok nyilvánosak ilyen téren?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetekben, mikor a családdal vagytok kimutatjátok az érzéseiteket a párotok felé? Mint pl. ölelés, puszi, csók?

És mikor az utcán/parkban/bárhol sétáltok és látnak mások, idegenek?

A barátom a múltkor megemlítette, hogy bár szereti, de tudja, hogy ezt nem illik pl. nyilvános helyen. Én sem szeretem a nyali-falit mások előtt, engem is zavar, szóval ilyemit nem csinálnék, de azért néha nem olyan nagy baj pár kisebb dolog.

Számotokra mi fér bele?

2017. aug. 7. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Szexen meg vad ölelkezésen kívül bármi.
2017. aug. 7. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Kézfogás, puszi, csók, ölelés, összebújás.
2017. aug. 7. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyilvanossag elott, csaladi korben kezfogas maximum vagy esetleg arcra puszi.
2017. aug. 7. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagy ritkán kézen fogva sétálás és egy ölelés. Ezen kívül semmi.

Nem szeretjük, ha mások belefolynak az intim dolgainkba, illetve mi sem szeretünk mások előtt enyelegni. Ez kettőnkre tartozik.

2017. aug. 7. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen nyilvánosan szájrapuszi több is, ölelés kézfogás, csókolózni azt már nem.
2017. aug. 7. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Család előtt kézfogás, egy-egy alig észrevehető érintés, simogatás, arcra puszi, esetleg ölelés (nem hosszan tartó smacizás) fér bele nálam. Smárolás, ölbeülés, nyalifali-tipitapi, stb. kizárt, nem vagyunk már kamaszok, akik nem tudnak hová bújni/uralkodni magukon.

Utcán nagyjából ugyanez, bár kicsit lazàbban; mondjuk egy gyors csók, ilyesmi vadidegenek között - akik jó esetben le se tojnak minket, nem úgy mint egy családi banzájon - azért belefér.

2017. aug. 7. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem tudnák nem is sejtenék, hogy együtt vagyunk :'D

Én pl egyenesen utálom még azt is ha megfogja a kezem, felnőtt nő vagyok, nem óvodás-

Én mindig ilyen voltam...

2017. aug. 7. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Smárolni nem szeretek nyilvánosan, rövid csók jöhet. Amúgy meg miért tartanám vissza a pozitív érzelmeim? :D
2017. aug. 7. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Számomra sok minden beleférne, de a férjem roppant érzékeny az érintésemre. Ezért inkább diszkrétek maradunk nyilvánosan.
2017. aug. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!