Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendeltem a barátomnak egy pólót, nem tetszik neki. Túl reagálom?
Örömet szerettem volna okozni és most nagyon csalódott vagyok, azóta csak sírok, ő meg nem érti mi bajom van, ez csak egy póló, azt mondja.
Tényleg nagyon rosszul esik
"A visszajelzés nem az ajándéknak kell szóljon, hanem a gesztusnak."
Az ajándéknak olyannak kell lennie, ami a másiknak tetszik, ezzel fejezed ki, hogy ismered és neki szól. Figyelsz rá és szereted.
Kedves Kérdező!
Életed nagy döntése előtt állsz:
1. marad a pasi, de törekszel rá, h kiismerd az ízlését. Csak h jobban el tud találni a számára megfelelő ajándékot.
2. megkeresed azt a pasit, aki örül a pólónak -más nem is számít, ugye?
3. kideríted, mi áll a túlzott reakciód reakció hátterében. Más baj is van?
Én a barátomtól kaptam egy pólót a szülinapomra és pont eltalálta.
Meg egy haveromtol póló és legingsz összeálllítást kaptam és az is nagyon tetszett.
Ezt azért írtam mert mi a haverokkal nem ismerjük ezt a szokást h nem szokás ruhát venni egymásnak mi általában azt szoktunk venni 😮👀👕👖👚👗
enyhén szólva túlreagálod.
én is vettem már olyat, ami nem tetszett neki. vagyis az anyaga. maga a ruha tetszett neki. azóta használom én otthon télen leggingshez, mert egy pulcsi amúgy.
ilyenen minek megsértődni? rosszabb lenne ha nem merné elmondani hogy s*ar. :D
Túlreagálod, de ne bánd, én negyven fokban örülök, hogy életben vagyok, sokkal ingerlékenyebb az ember szerintem.
Nyilván szär érzés, hogy azt akartad, hogy örüljön, de nem jött össze. Gondolom, neki is szär, hogy sírni lát.
Nekem is volt ilyen túlreagálós sztorim, kaptam egy ruhát az exemtől, mert látta, hogy rácsodálkozom egy boltban. Örültem nagyon a gesztusnak, csak hát nem jött rám a ruha. Egyből kiakadtam, hogy kövér vagyok, stb., az exem meg nyugtatgatott, visszamentünk a boltba, meghallgattuk az eladócsajt, hogy "ez volt a legnagyobb méretünk", hát még szärabb lett a kedvem! Becseréltük egy parfümre, amit egy hét múlva elloptak a táskámmal együtt. Én akkor már csak röhögni tudtam.
Próbáljatok valami vicces szituációt keríteni a póló köré. Most hirtelen az jutott eszembe, hogy terítsd rá az asztalra, mint egy abroszt, tegyél rá két bögre kávét és röhögjetek magatokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!