Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelmetek keresztneve?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 13:15
14/37 A kérdező kommentje:
#3 Csak úgy. Én most tudtam meg az enyémet.
2017. aug. 3. 13:43
15/37 anonim válasza:
Kiemlékszik ennyi név közül, ki volt az első. Legyen Marika, abból volt jó pár. Van rá esély, hogy az első is az volt.
16/37 A kérdező kommentje:
:D
2017. aug. 3. 14:03
17/37 anonim válasza:
Akibe életedben először szerelmes voltál, vagy az első párkapcsolat?
Akibe szerelmes voltam: Márk
Első párkapcsolat: Bálint
18/37 anonim válasza:
Ez nekem se egyértelmű :D
Első kapcsolat: Zoli
Első igazi szerelem: Erik
19/37 A kérdező kommentje:
Első viszonzott szerelem/amiből kapcsolat is lett. Bocsi, lehettem volna egyértelműbb
2017. aug. 3. 14:10
20/37 anonim válasza:
Jó, jó, de nekem az első kapcsolatom nem volt igazi szerelem, csak a harmadik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!