Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Ki mit érez olyankor? Hamar kialakul benne? Hamar el is múlik?
A világ legcsodálatosabb érzése. Mindig csak vele akarok lenni, folyton rá gondolok, ha felkelek ő az első, akire gondolok, ha lefekszek szintén. Ha vele vagyok, akkor ölelni, csókolni akarom, akarom érezni a közelségét, az illatát. Szeretem minden kis hibáját, és ő is elfogad olyannak amilyen vagyok. A barátom mondta ki először, hogy szeret engem, én csak egy picivel később vallottam be neki ezt. Átérezzük egymás örömét és fájdalmát egyaránt. Amikor kézen fogva sétálunk, és ő megcsókolja a kézfejem, áttudnám ölelni az egész világot. Folyton mosolygok, ha vele vagyok. Rengeteget hülyéskedünk és nevetünk együtt. Egy éve vagyunk együtt, ő az első szerelem az életemben, és elképzelni sem tudom az életem nélküle.
23/N
A szerelem teljesen fölösleges, haszontalan, és káros dolog. Szerencsére engem messzire elkerül.
Hamar kialakul, de gyakran még 17 év múlva se hajlandó elmúlni (saját tapasztalat).
Csak a mindennapjaidat keseríti, kerüld el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!