Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy Debreceni lányba, hogyan tudhatnám meg a nevét?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 21:27
11/20 A kérdező kommentje:
Időpont ma 22:00
Az voltam
2017. aug. 2. 22:07
12/20 anonim válasza:
Rengeteg lánynak nem jovok.be azt hittem eroltetni kell dehogy a vonzodas akkor van egyikotok az hianyzik ami a masiknak nincs ez viszont tehat tok mindegy milyen arc strukturad van valakinek az jon be valakinek pedig nmnm nert lehet neki meg hasonlo Ket dudas egy csardaban nem fér meg
Egyszer eroltettem es szerintem ez volt a baj nekem is nem jott be
De hogy a te szitud mi azt re tudod
14/20 anonim válasza:
Max tetszik, de szerelmes nem lehet az ember olyanba akit nem ismer
15/20 anonim válasza:
14-es. Ez hülyeség. De egyébként a szerelemnek nincs túl sok jelentősége. Szerelmek jönnek, mennek. Az érzés mindig (!!) elmúlik. Ha azt hisszük nem, akkor is elmúlik, csak esetleg átvette a helyét a szeretet és ezt nem vettük észre. Sokan a szerelmet többre tartják a szeretetnél. Pedig a szerelem csupán egy intenzívebb érzés, a szeretet viszont sokáig is képes tartani. A kérdező meg simán lehet szerelmes abba a csajba úgy is, hogy nem ismeri. Majd elmúlik. 100%, hogy elmúlik. Akkor is ha végül összejönnek.
16/20 A kérdező kommentje:
ma 09:07
Nagyon jókat irsz,tényleg igy van.
2017. aug. 3. 09:14
17/20 kkovax38 válasza:
Környékezd meg az egyik kolegáját, korruptok mindig vannak.
18/20 anonim válasza:
Valószínűleg te voltál a hetedik aznap, aki első látásra beleszerelmesedett, és a nevét kérdezte. Mindeközben neki dolgoznia kell. És még így is megmondta: Miss No a neve.
19/20 -Jani- válasza:
A nevét sem tudod de szerelmes vagy belé? Beszélgettél már vele? Vagy a látványába "szerettél" bele?
20/20 anonim válasza:
Keresd fel a kamureg sorozatot az mtvan.. ha perfect tudsz angolul semmi akadály nincs xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!