Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » MInek gondoljam ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MInek gondoljam ezt?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy 1 gyerekes anyukával. Randiztunk, elmentünk koncertezni, összejöttünk. A lánya is megszeretett, és azt mondta hogy ő is. Voltak közös programjaink, összejártunk, jól éreztük magunkat. Amikor csak tehettük találkoztunk. Sokat is beszélgettünk. Szóval minden jól ment és rendben volt.

Majd elmentem dolgozni 3 napra messzire, egy másik városba, 105 km-re, ottalvós volt.

Majd mikor hazajöttem, küldött egy üzenetet, hogy ""beszélhetnénk?'' Persze hogy beszélhetünk.

Átmentem hozzá, sírva nyitotta ki az ajtót, nem tudtam hogy mi történt.

Elkezdte mondani, hogy találkozott egy régi-régi szerelmével, sokat beszélgettek, és úgy döntöttek, hogy megpróbáják megint.

Majd azzal nyugtatott, hogy nincs semmi baja velem, meg hogy minden rendben van, meg nagyon szeret, de enkünk nem lehet közös jövőnk, mert nekem nincs gyerekem, ő meg nem fog már szülni. Így ért véget a kettőnk kapcsolata.

Szokta mondani azóta is, hogy nem akarja, hogy ne legyek része az életének, meg nagyon szeret.

2017. júl. 29. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem értem mi itt a kérdés. Szakított veled, mert megpróbálja mással, akivel több jövőt lát. Ez nyilván igazságtalan picit, nyilván fáj neked és hasonlók, de mi a kérdés?

Megszeretett téged, mint embert, de mint szerelem nem kellesz az életébe.

2017. júl. 29. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Talonban tart, hogyha a régi szerelem mégse jönne össze... addig te leszel a lelki szemetes.

Most komolyan, szerinted mennyire felelősségteljes, hogyha ennek teszi ki a lányát, havonta új pasi? Ráadásul három napig nem látod, és rögtön lesz más udvarlója... Én a helyedben nagyon hamar lezárnám, nem maradnék tartalék.

2017. júl. 29. 14:38
 3/11 A kérdező kommentje:

1. kommentelő

Az, hogy mi a kérdés?

Aztmondja hogy szeret, meg belémszeretett, meg eleinte közös jövőt akar.

Majd egy olyan magyarázattal ál elő, hogy nekem nincs gyerekem, így megpróbálja a régi szerelmével, mert neki ugye van, egy régi kapcsolatából. De még is legyek része az életének, mert szeret engem. Nem az a gond, hogy megpróbálja a régi szerelmével, hanem az, hogy miért hülyít akkor?

2017. júl. 29. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Akarsz gyereket ? Mert ha igen,nincs több kérdés.
2017. júl. 29. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Nőként írom,hogy túl bonyolult a csaj is,meg az élete is.Veled meg csak szórakozik,találnál nála komolyabbat is szerintem.
2017. júl. 29. 15:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Itt nem az a kérdés, hogy én akarok e. Mert ő nem.
2017. júl. 29. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a nő felelőtlen, nem őszinte és érzelmileg sem kimondottan intelligens. Tudom, hogy ez a gyakori nők számára fájdalmas igazság lesz, de akkor is ez a véleményem. A másik faszi minden bizonnyal nem 3 nap alatt került a képbe, és a csaj nem 3 nap alatt döntötte el, hogy vele akar lenni, hanem szerintem már akkor is volt közöttük valami, amikor még veled volt. Számomra elég gyomorforgató, hogy miközben összejött veled, mégis egy másik (elvileg hirtelen felbukkanó) emberrel köti össze az életét. Szerintem örülj, hogy megszabadultál tőle, még mindig jobb most, mint később, és lehet, hogy nem is véletlenül van egyedül egy gyerekkel. És az is undorító, hogy arra hivatkozik, hogy neked nincs gyereked, ezt már az elején is tudta, meg azt is, hogy ő állítólag nem akar már szülni, mégis összejött veled, most meg erre hivatkozva szakított. Bármennyire fájdalmas is, azonnal szakíts meg vele minden érintkezést, zárd ki őt az életedből, csak pótléknak kellenél neki, gusztustalan az a fajta viselkedés, hogy pasiként nem kellesz, de azért ne tűnj már el az életemből, hogy ha valami szarul alakul, akkor legyen valaki. Szerintem fogsz te találni ennél a lotyónál sokkal különb nőket is, drukkolok, hogy így legyen, ezt a csajt meg azonnal negligáld, és zavard el a pichába.
2017. júl. 29. 15:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váaszokat, sokatsegítettetek, és így legalább arra is kaptam választ, hogy nem csak én gondolom ezt furcsának, vagy éppen hogy kihasználna. Megkönyebbültem.
2017. júl. 29. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Felejtős a csaj !Eleve felbukkant a régi szerelme akitől a gyereke van igy ez biztosabb mint hogy veled megpróbàlja és szüljön mégegyet amit persze nem akar!
2017. júl. 30. 00:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Aki felbukkant régi szerelem, nem ő tölle van a gyereke, ez egy másik papas.
2017. júl. 31. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!