Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MInek gondoljam ezt?
Pár hónapja megismerkedtem egy 1 gyerekes anyukával. Randiztunk, elmentünk koncertezni, összejöttünk. A lánya is megszeretett, és azt mondta hogy ő is. Voltak közös programjaink, összejártunk, jól éreztük magunkat. Amikor csak tehettük találkoztunk. Sokat is beszélgettünk. Szóval minden jól ment és rendben volt.
Majd elmentem dolgozni 3 napra messzire, egy másik városba, 105 km-re, ottalvós volt.
Majd mikor hazajöttem, küldött egy üzenetet, hogy ""beszélhetnénk?'' Persze hogy beszélhetünk.
Átmentem hozzá, sírva nyitotta ki az ajtót, nem tudtam hogy mi történt.
Elkezdte mondani, hogy találkozott egy régi-régi szerelmével, sokat beszélgettek, és úgy döntöttek, hogy megpróbáják megint.
Majd azzal nyugtatott, hogy nincs semmi baja velem, meg hogy minden rendben van, meg nagyon szeret, de enkünk nem lehet közös jövőnk, mert nekem nincs gyerekem, ő meg nem fog már szülni. Így ért véget a kettőnk kapcsolata.
Szokta mondani azóta is, hogy nem akarja, hogy ne legyek része az életének, meg nagyon szeret.

Nem értem mi itt a kérdés. Szakított veled, mert megpróbálja mással, akivel több jövőt lát. Ez nyilván igazságtalan picit, nyilván fáj neked és hasonlók, de mi a kérdés?
Megszeretett téged, mint embert, de mint szerelem nem kellesz az életébe.

Talonban tart, hogyha a régi szerelem mégse jönne össze... addig te leszel a lelki szemetes.
Most komolyan, szerinted mennyire felelősségteljes, hogyha ennek teszi ki a lányát, havonta új pasi? Ráadásul három napig nem látod, és rögtön lesz más udvarlója... Én a helyedben nagyon hamar lezárnám, nem maradnék tartalék.
1. kommentelő
Az, hogy mi a kérdés?
Aztmondja hogy szeret, meg belémszeretett, meg eleinte közös jövőt akar.
Majd egy olyan magyarázattal ál elő, hogy nekem nincs gyerekem, így megpróbálja a régi szerelmével, mert neki ugye van, egy régi kapcsolatából. De még is legyek része az életének, mert szeret engem. Nem az a gond, hogy megpróbálja a régi szerelmével, hanem az, hogy miért hülyít akkor?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!