Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyen motivációm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen motivációm az életben, ha nincs senki, aki miatt érdemes lenne bármit is csinálnom?

Figyelt kérdés
Nincs semmi motivációm az életben, régebben úgy gondoltam, talán azért, mert gazdag család elkényeztetett fia vagyok és megvan mindenem, ami nyilván közrejátszik ebben. De ha lenne mondjuk egy lány, akit szeretnék, akkor az talán motiválna, hogy mondjuk ne csak hedonista módon az élvezeteknek éljek, hanem valami értelmesebb célt is kitűzzek. Elvégeztem egy egyetemet, de valójában nem különösebben hoz lázba a szakma, csak a szüleim azt nem veszik emberszámba, akinek nincs diplomája, pedig lószart nem ér az egész és nem is értem, hogy lehet ez alapján megítélni másokat. Van egy lány, egy évfolyamtársam, akibe teljesen beleestem, ő pont az ellenkezője annak, mint amilyen én vagyok, a keményen dolgozó emberekre tud csak felnézni, így hát az érzéseim miatt hajlandó lettem volna lemondani minden jólétről és rendesen dolgozó ember lettem volna, csak hogy vele lehessek, de ő így sem kért belőlem, próbálkoztam többször is ,aztán beláttam ,hogy reménytelen. Láttam rajta, hogy eléggé zavarják az érzéseim, illetve, h nem tudja viszonozni. Úgyhogy hagytam a dolgot és úgy tettem, mintha már nem is éreznék semmit, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, kedves maradtam vele arra az időre, amíg még egy suliba jártunk csak hogy ne érezze rosszul magát emiatt. Elengedtem, mert szerettem, viszont ezzel együtt a motivációm is elvesztettem.
2017. júl. 26. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen ember van, mindenkinek csak egyetlen-egy van. Saját magad. Miattad csináld!
2017. júl. 26. 23:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Már egy ideje elkezdtem dolgozni, különköltöztem otthonról, saját vállalkozásba is belefogtam, de csak hogy legyen valami. Szakmabeli állásokat is elkezdtem nézegetni, de még nem nagyon találtam olyat,ami nekem való lenne, úgyhogy addig csak ilyen ideiglenes melót végzek. Pont úgy élek, mintha nem lennék gazdag, direkt igyekszem minél inkább függetleníteni magam, hátha közben megjön a motivációm, de ezeket mind csak azért csinálom ,hogy legyen valami, de közben egyik sem hoz különösebben lázba. Meg tudok élni így is minden segítség nélkül, de ez nem egy nagy vásziszdász.
2017. júl. 26. 23:35
 13/13 anonim ***** válasza:

szeretnék profi fotós lenni, de nincs pénzem egy igazán komoly, jó gépre.

belegondolok, a te helyzetedben meg tudnám venni, el tudnám kezdeni, baromi boldog lennék.

szeretnék jó megtanulni franciául, de nincs pénzem a francia intézetbe járni, ezért egyedül szenvedek vele.

ez csak 2 példa!

és ahogy látod, nem ékszerekre vagy drogra költeném a pénzt.

hihetetlenül sok mindent kezdhetnél magaddal, és szánalmas, ahogy szenvelegsz.

nem szenvedsz, csak szenvelegsz.

hogy mi az igazi szenvedés, arról neked fingod sincs valszeg.

tükörsimára nyalták az utadat a szüleid, épp csak járni nem tanítottak meg rajta, magyarán értékelni a dolgokat és emberként helytállni.

2017. júl. 27. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!