Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiszel benne, hogy végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel benne, hogy végül megtalálod azt az embert, akivel le tudod élni az életed?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 19:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 28 éves nő létemre még csak egy kapcsolatom volt, az is olyan amilyen. Fiatalabb koromban mindig mondogatták, hogy majd hozzám is beállít a herceg fehér lovon, hát azóta is jön. :) Már ha akarnék se tudnék hinni benne.
2017. júl. 23. 20:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Elég kicsi rá az esély, de még néha hiszek benne.
2017. júl. 23. 20:49
 13/27 A kérdező kommentje:

11. Nekem sokaig nem volt kapcsolatom. Lehetett volna,de mindig kihatraltam. 18evesen emlekszem azt mondta nekem valaki,a herceg feher lovon nem letezik. Mire varok ?

Es igaza volt. Herceg nincs.

De olyan van,akit szeretsz,es tud mukodni. Amig tud... Ha akkoriban kihatralok abbol a kapcsolatbol is ,az hiba lett volna.meg ugy is ,hogy vegul o szakitott. Ket es fel ev lett belole.

2017. júl. 23. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Miért higgyek ilyesmiben? Semmi nem garantálja, hogy így lesz, javarészt a szerencsén múlik. Különben sem tartom magam egy kimondott főnyereménynek, az élet bármilyen területére fel tudnék hozni példaként legalább egy olyan ismerőst, aki jobb nálam.
2017. júl. 23. 21:01
 15/27 A kérdező kommentje:
Onbecsules,onszeretet. Az kene neked utolso.
2017. júl. 23. 21:03
 16/27 anonim ***** válasza:
Én igen :) Eddig nem volt szerencsém a szívügyekben,de előttem az élet! 19L
2017. júl. 23. 21:14
 17/27 anonim ***** válasza:

Kellene, de mire fel legyen? Még nem értem el semmit, nem is szerettek soha, egyre kevesebb motivációt érzek magamban ahhoz, hogy kilábaljak a depressziómból, egész egyszerűen nincs kiért megtennem. Megkeseredetten nem kellek a kutyának sem, egyedül viszont nem vagyok elég erős az élethez. Ördögi kör, szokás szerint.

#14 voltam.

2017. júl. 23. 21:16
 18/27 A kérdező kommentje:

nincs kiért megtennem

van,sajat magadert.

en nem tudok rolad semmit,de ez a par mondatod sok sebbol verzik.

onmagadat kene helyre rakni,es magad miatt,meg nem azon kattogni,hogy te ugyse ertel el semmit,ellenben mas igen.

es akkor mi van ?

Gondolom nem 90eves papi vagy. Elotted meg az elet.:) amit elvezni kene,mert nem szenvedni jottunk ide. Es az eletunkbol egy van,legalabbis en nem emlekszem a tobbire.:)

2017. júl. 23. 21:21
 19/27 anonim ***** válasza:

Sosem hittem benne igazán...

De rám talált a szerelem...és örökre hálás leszek érte a sorsnak, hogy az utamba sodorta ŐT!

2017. júl. 23. 21:29
 20/27 anonim ***** válasza:

sok emberrel le tudnám élni az életem,, ez nem hit, hanem tudom.

de nem mindegy hogyan...

2017. júl. 23. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!