Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel benne, hogy végül megtalálod azt az embert, akivel le tudod élni az életed?

11. Nekem sokaig nem volt kapcsolatom. Lehetett volna,de mindig kihatraltam. 18evesen emlekszem azt mondta nekem valaki,a herceg feher lovon nem letezik. Mire varok ?
Es igaza volt. Herceg nincs.
De olyan van,akit szeretsz,es tud mukodni. Amig tud... Ha akkoriban kihatralok abbol a kapcsolatbol is ,az hiba lett volna.meg ugy is ,hogy vegul o szakitott. Ket es fel ev lett belole.

Kellene, de mire fel legyen? Még nem értem el semmit, nem is szerettek soha, egyre kevesebb motivációt érzek magamban ahhoz, hogy kilábaljak a depressziómból, egész egyszerűen nincs kiért megtennem. Megkeseredetten nem kellek a kutyának sem, egyedül viszont nem vagyok elég erős az élethez. Ördögi kör, szokás szerint.
#14 voltam.
nincs kiért megtennem
van,sajat magadert.
en nem tudok rolad semmit,de ez a par mondatod sok sebbol verzik.
onmagadat kene helyre rakni,es magad miatt,meg nem azon kattogni,hogy te ugyse ertel el semmit,ellenben mas igen.
es akkor mi van ?
Gondolom nem 90eves papi vagy. Elotted meg az elet.:) amit elvezni kene,mert nem szenvedni jottunk ide. Es az eletunkbol egy van,legalabbis en nem emlekszem a tobbire.:)

Sosem hittem benne igazán...
De rám talált a szerelem...és örökre hálás leszek érte a sorsnak, hogy az utamba sodorta ŐT!

sok emberrel le tudnám élni az életem,, ez nem hit, hanem tudom.
de nem mindegy hogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!