Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? 😊

Igen én vagyok a nő és a párom férfi ,a fehérneműbe nem vagyok olyan biztos nem vagyok az a "vad" fajta. de ezt még átgondolom,köszönöm a választ.😊
Egyébként meg a párom is romantikus alkat ,minden extrém dolgot szeret, spontán is, ezért is gondoltam h nem akarok izgalmat , ez a legbiztosabb a piknik , mert erre tudok készülni és minden tökéletes lesz ,plusz veszek egy láncot is 2 medált jobban szólva ami szív alakú és bele van írva h "szeretlek" mindkettőbe , az egyik az enyém lenne a másik az övé , ilyesmire gondoltam ,ilyen romantikus nyugis estére , de a szexel kapcsolatban egy ötlet amit adott az egyik válaszoló ,lehet meglepem vele .
ezt a medált akarom megvenni , gondoltam megmutatom😊

# 3
Igazad van már vacsorázni vinni egy nőt is elég ocsmány ötlet férfiként, hát még a piknikre:DDD
Szerintem elég ratyin állna a férfin a női fehérnemű, de látom te örülnél...ez van:DDDD

# 7
Ritka paraszt vagy, ha így nyilvánulsz meg...pokoli évfordulót kifordulóval;)
"Kedvességért kedvességet"

# 9
Remélem ma az utcán parádéztok és agyonvág egy pár villám és reátok hullik néhány fa, majd egy repcsi is kilapít és a kóbor kutyák jó alaposan megjelölnek, hiszen csúnya-ocsmány folt lett az aszfalton;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!