Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni? 😊

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? 😊

Figyelt kérdés
Nos aug.27-én lesz az évfordulónk a párommal és nem tudom h az én részemről h lepjem meg a páromat. Gondolkodtam azon h egy romantikus piknikkel meglepném. De más ötletre is kíváncsi vagyok.😊

2017. júl. 22. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elég nehéz így tanácsot adni, mert nem tudjuk, hogy a párod milyen személyiség, mi jön be neki.
2017. júl. 22. 16:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Párod nő vagy férfi? Na, meg te melyik vagy?
2017. júl. 22. 17:02
 3/13 anonim válasza:
ő a nő olvasd már el romantikus piknik szerinted férfi talál ki ilyet ? a kérdésre válaszolva szerintem jó ötlet esetleg valami szexi ruci vagy fehérneművel is meglephetnéd
2017. júl. 23. 00:14
 4/13 A kérdező kommentje:

Igen én vagyok a nő és a párom férfi ,a fehérneműbe nem vagyok olyan biztos nem vagyok az a "vad" fajta. de ezt még átgondolom,köszönöm a választ.😊

Egyébként meg a párom is romantikus alkat ,minden extrém dolgot szeret, spontán is, ezért is gondoltam h nem akarok izgalmat , ez a legbiztosabb a piknik , mert erre tudok készülni és minden tökéletes lesz ,plusz veszek egy láncot is 2 medált jobban szólva ami szív alakú és bele van írva h "szeretlek" mindkettőbe , az egyik az enyém lenne a másik az övé , ilyesmire gondoltam ,ilyen romantikus nyugis estére , de a szexel kapcsolatban egy ötlet amit adott az egyik válaszoló ,lehet meglepem vele .

2017. júl. 26. 10:41
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

ezt a medált akarom megvenni , gondoltam megmutatom😊

2017. júl. 26. 10:50
 6/13 anonim ***** válasza:

# 3

Igazad van már vacsorázni vinni egy nőt is elég ocsmány ötlet férfiként, hát még a piknikre:DDD

Szerintem elég ratyin állna a férfin a női fehérnemű, de látom te örülnél...ez van:DDDD

2017. júl. 27. 09:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Neked meh mi a franc bajod van ember? Inkább takarodj ha nem tudsz normális választ adni.
2017. júl. 30. 07:58
 8/13 anonim ***** válasza:

# 7

Ritka paraszt vagy, ha így nyilvánulsz meg...pokoli évfordulót kifordulóval;)

"Kedvességért kedvességet"

2017. júl. 30. 08:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak rohadj meg segfej.
2017. aug. 19. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:

# 9

Remélem ma az utcán parádéztok és agyonvág egy pár villám és reátok hullik néhány fa, majd egy repcsi is kilapít és a kóbor kutyák jó alaposan megjelölnek, hiszen csúnya-ocsmány folt lett az aszfalton;)

2017. aug. 20. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!