Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az kell, aki a szöges ellentétem?

Valószínűleg elkerülő személyiségtípus lehetsz, gyerekkorban történt valami / nem láttál megfelelő mintát / valamelyik szülő hiányzott / valamilyen trauma ért, és mélyen legbelül ez megmaradt, aggályokat, rossz érzést, félelmet, bizalmatlanságot okoz, amit nem is biztos, hogy te felismersz. Negatív érzelmeket okoznak. Aki egyébként hasonló lenne veled, és elkezdene közel kerülni hozzád (a hasonlóak vonzzák egymást), egy darabig nyitsz te is, de a fentebb említett dolgok miatt gátat építesz saját magadban, és eltolod magadtól. Nem ő az akitől te boldog leszel, azt az állapotot neked magadnak, saját magadtól kell elérni, és teljesen rendbe tenni magadat, különben egy kapcsolat sem fog működni.
Aki meg az ellentéted úgy egyébként, és rejtélyes az eleinte vonzó lehet, viszont eleve halálra van ítélve, amit szerintem te is jól tudsz, mégis azt akarod, mert akkor bekövetkezik az, ami amúgy is benned van.
Őszintén javaslom, hogy pszichoterapeutát látogass meg, szerintem sokat segíteni rendbe tenni magadat.
Magam is hasonlóval foglalkozok, de szakértőt keress fel.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!